Шокиращи,пикантни,скандални новини ....

Какво ни дава виртуалния секс?


Има много противници на виртуалния секс. Повечето от тях обикновенно казват, че си имат реален партньор и не им е нужно нещо подобно. Има и такива, които всъщност дори не знаят как точно се прави подобно нещо и какво представлява то.

Най-общо казано, това е модерен вариант на телефонния секс. За него не ви трябва нищо повече от партньор … и компютри разбира се. Ако имате и камери нещата могат да станат още по-интересни, но това зависи и от вас самите. Ако сте по-стеснителни, камерата може само да ви стресира.

Може само да си пишете в някоя чат програма или например да си говорите ако разполагате с микрофон и слушалки.

Има двойки, оито дълго време са разделени и не могат да са заедно. Тогава виртуалният секс е един чудесен начин да се почувстват отново заедно, а макар и виртуално. Това е и много по-добрият начин, пред например изневярата с друг реален партньор.

Дори и да го правите с непознати, пак има своите плюсове – не рискувате да хванете някоя болест.

Схемата е следната – говорейки или пишейки, вие изразявате еротичните си фантазии. Обяснявате на партньора от другата страна както искате и как искате да го направите, какво бельо носите, къде се намирате и т.н.

По време на всичко това, партньорите се стимулират физически, защото разбира се без мастурбирането няма как да се стигне до желания ефект.

Ако жената е достатъчна предразположена, може да стигнете и до включване на камерата. Тогава и ефекта се засилва. Мъжете много се възбуждат, гледайки как техните думи карат жената да полудява от удоволствие.

По време на виртуален секс често се казват неща, които в реален полов акт никога не биха били изречени. Ето защо виртуалния секс е помогнал и на много двойки да подобрят своя сексуален живот, като след това и в реална ситуация знаят как точно да доставят пълно удоволствие на другия./intimno.info

Няма коментари:

Публикуване на коментар