Шокиращи,пикантни,скандални новини ....

Няколко причини да си миеш патката..

Знаем, че понякога, от небрежност ли, от мързел ли, пренебрегваш чистотата на джонката си! И тъй като трябва да си по-отговорен към едно от малкото неща, които ти носят радост в този живот, ти даваме няколко причини да го подмиваш по-често:

Инфекция

Зачервяване, обрив, малки пъпчици, сърбеж, парене при пикане и така нататък! Причината може да не е в това, че скоро не си му мил окото, но може да е именно там, така че действай!



Няма свирка

Има случаи, когато твоята (или някоя друга) изгаря от непреодолимо желание да ти налапа парчето с все макарите, но тъй като то ухае на починала преди седмица улична котка на паважа, тя ще предпочете да си бърка в носа!

И той е човек

Добре де, тук малко прекалихме! Не е човек, но е живо същество! Все пак не случайно му викат член, нали? Освен това има глава и тяло. И око, макар само едно! Така че, грижи се за комфорта му, за да ти се отблагодарява после подобаващо!

За собствен комфорт

Отиваш до нужника уж само да източиш урината от пикочния си мехур посредством пикучопровода, сваляш гащите и от там се разнася миризма на прясно произведени конски фъшкии. Няма кон наблизо и ти самия не си срал скоро! Откъде ли идва вонята?



Бойна готовност

Никога не знаеш кога ще ти излезе късмета и ще се наложи да посадиш дръвчето в градинката на някоя примадона. Затова свали двете кила сирене от малкия гангстер и смело напред към светлите вагини на бъдещето!

Така или иначе

Лято е и освен ако не спадаш към малкия процент на хората, които се къпят само по празници, сигурно си вземаш душ поне два пъти дневно! Ето в такива моменти е редно да изплакваш главицата и на малкия калпазанин, за да му е прохладно и свежо и на него през лятото.

men.bg


9 коментара:

  1. Оправи си правописните, иначе похвално!

    ОтговорИзтриване
  2. bidi riazan.. i we4e niama6 problemi...

    ОтговорИзтриване
  3. Бахти глупостите...
    Тва някоя фльорца ли го е писала?

    ОтговорИзтриване
  4. Росен Радославов3 юли 2010 г. в 22:04

    Правилни съвети, но отдавна не се бях смял толкова.

    ОтговорИзтриване
  5. Айде сега някой да ми обясни как така мъжествеността на всеки мъж се назовава с женски имена.И за да не съм голословен напр.:(една)пишка,(една) патка,(една)палка и т.н.,па била тя измита ,или -не!Обясненията,моля!!!

    ОтговорИзтриване
  6. ˝Освен това има глава и тяло. И око...˝ Анатомията ти куца... Къде го видя това око?

    ОтговорИзтриване
  7. ...един кур/уй/нещо такова?

    ОтговорИзтриване
  8. Един ... ... й! Един ... ... р! И така нататък. Имена много!

    ОтговорИзтриване
  9. "Няма кон наблизо и ти самия не си срал скоро! Откъде ли идва вонята?" :d :d :d :d :d Напрао ма пръъъъъъъсна ! :D :D :D :D :D :D

    ОтговорИзтриване