Шокиращи,пикантни,скандални новини ....

Как да гледаш п.орно в офиса?

Ние никога, повтаряме, никога не сме гледали п.орно по време на работа. Това, разбира се, може да бъде поправено, но тук ще споделим опита на наш близък другар, който редовно зяпа ебливи каки на компа в офиса:

Не слагай слушалки!

Колкото и да си изкушен от възможността да слушаш как охкат и пъшкат мацките, докато биват онождани, така само ще прецакаш нещата. Първо, има шанс някой да чуе стоновете през слушалките ти и второ – ти самият може да не чуеш приближаващия се като хиена зад гърба ти шеф!

Не го тегли!

Достатъчно п.орно сайтове има вече, където можеш да гледаш, без да е нужно да го сваляш преди това. За целта ти е необходим само инсталиран Flash Player. После само триеш history-то от компа и готово.



Кога е подходящо?

Кофти е да отидеш на работа сутринта и още не отворил гурелясало око да хукнеш да гледаш филм на работа, при това със силно присъствие на п.орно елементи. Най-подходящото време за порноглед е обедната почивка и към края на работния ден, когато половината колеги и шефа вече са аут ъф спейс.

Остани равнодушен!

Знаем, че гледката на две или повече прясно обръснати катерички, които поемат жадно по няколко пишки наведнъж е меко казано вълнуваща, но не допускай и следа от мазната усмивка на лицето ти, защото на всички е ясно, че работата не ти носи чак такова удоволствие!



Най-подходящият ден!

Петък! Това е денят, в който на всички общо взето им е през оная работа, защото от рано сутринта си представят в детайли как ще се разцепят довечера от пиене, секс, футбол и сръбска музика. Шефът не е изключение!

В готовност!

Ръката стои на мишката и във всеки един момент е готова да затвори прозореца с подозрителното съдържание. Ако си пъргав в пръстенцата клавиатурната комбинация е Alt + F4. Наслука, приятелю!

men.bg


Няма коментари:

Публикуване на коментар