Шокиращи,пикантни,скандални новини ....

Защо тя не ти духа???


След като ти дадохме няколко разумни аргумента защо мацката не ти гълта соса, ето ти и няколко причини защо може да ти бъде отказан дудук:

Не го миеш редовно

В няколко статии поне засегнахме хигиената на малкия вагабонтин, така че вземи си бележка и отстранявай най-редовно образувалото се около главичката сирене, ако искаш да ти свирят редовно на музикалния инструмент.

За първи път ще й е

Кошмар! Няма нищо по-лошо от жена, която ще използва к.ра ти като мостра, върху която се учи да върти свирчоци. Остатъци от зъби, бесни засмуквания и кравешки поглед са само малка част от това, което го очаква! Бате, по-добре недей!

Голям ти е

Мда. Не се среща под път и над път (все пак сме в Европа, а не в Африка), но тук-таме се намират и мъжаги с огромни боздугани, невъзможни за орално обработване. Ако си от тях, кофти, щото и отзад може да ти бъде отказано.

Тя е от онзи 1%

Казват, че 99 процента от жените обичали да свирят на кавала, а 1 процент били лъжкини. Все пак, за да се направят на оборотни, някои жени отказват да го лапнат на първия и втория път. Бъди сигурен, че на третия път обаче ще погъделичкаш небцето й с Литъл Джон.



Малък ти е

Нали разбираш, че ако вадиш пишка с големината на цигара без филтър, тип „Арда“, нямаш шанс не само за орален, но и за никакъв вид друг секс, тъй като всичко, което тя ще усети в себе си е убождане като от хобота на комар.

Не духа без чувства

Нещо като да не се целува с всеки срещнат! Има жени, които освен че не целуват по устата мъж, с когото лягат за веднъж, не целуват и долната му глава по същия повод. И понеже правят свирки, само при наличията на чувства, можеш да се излъжеш да кажеш едно „обичам те“, за да получиш безценен кавал!
men.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар