Шокиращи,пикантни,скандални новини ....

Футболна съпруга лъсва в серия от порно клипове (18+)


Футболната съпруга Юлия Началова показа прелести без свян пред цял свят. Определено жената на руския полузащитник на ЦСКА Евгени Алдонин има какво да покаже пред камерите.

Освен че Юлия Началова често позира гола пред обектива, блондинката е световноизвестна певица и в момента подготвя поредния си албум. Страстната съпруга е включила 11 песни, чиито композитор и продуцент е един от най-известните в бранша.

Разследване на Razkritia.com показа, че в интернет жена на име Юлия Началова се е снимала в поредица от порно клипове, качени в руски сайтове. Видеото, разбира се, вече е изтрито и не може да се намери, но кешираните версии в Гугъл все още пазят спомена за палавата „Юлия Началова”.

Блондинката била особено известна в Русия. В действителност името й лъсва масово по руски порно сайтове, а в сайта sexiworld.ru Юлия Началова се появява в доста разгорещени пози.

Знойната блондинка е изтипосана в порно колаж, където разпалва мъжките страсти, участвайки в групов секс Известната в родината си певица, очевидно е популярна не само като футболна съпруга, но и като обиграна порно кралица. Юлия Началова очевидно не се гордее с миналото си, тъй като добре се е погрижила всички следи в интернет пространството да бъдат заличени.

Явно порно страстите на звездите не са завладели само България. Знаменитости с тъмно и порочно минало има и в Русия, пък и навсякъде по света. С тази разлика, че в братската държава „девочките” определено надминават по еротика и „професионализъм” родните звезди. Докато нашите известни мадами се снимат в домашно порно, рускините буквално ни скриха шапката.

източник: razkritia.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар