Шокиращи,пикантни,скандални новини ....

Папараци ядат бой заради Андреа (гола) и Калин Врачански


Голата Андреа и Калин Врачански в имиджа си от преди „Стъклен дом“ са хванати от папараци на видео, докато правят снимки на плажа. Те са и яли бой от снимачния екип, както се разбира от самото видео. На края на клипчето се чуват ясно ритници, токати и викове: „Що снимате бе, мама ви деееба, казах ли ви аз!“. Въпреки всичко обаче клипът е гледан над 12 000 пъти до момента, ние също ще допринесем за неговата популяризация.

Ефектни тоалети и добро настроение – така премина един от първите концерти от турнето на „Планета Дерби 2010″. Пред около 20 000 души в Плевен се състоя грандиозен спектакъл. Всеки от изпълнителите се беше постарал да блесне с провокативен тоалет и оригинално сценично присъствие. Както винаги някои стигнаха и по-далеч. Андреа този път надмина себе си и не се задоволи само с неволно показване на бельото си. Изпълнителката на „Неблагодарен“ се появи с изрязана рокля, от която се подаваше едната й гърда. Не по-облечени бяха Емилия и Малина.

Жената на Коко Динев се беше пременила в изрязано боди, а колежката и беше заложила на странен ансамбъл.

Малина изскочи на сцената с банския от видеото към песента си „Ситуация“. За концерта обаче тя го беше съчетала с черен клин и потник. Мария пък впечатли присъстващите тийнейджъри с ексцентрична визия, която някои коментираха като неподходяща за фолкконцерпг Въпреки това тя, както и останалите изпълнители

бяха посрещнати с овации. Сред най-аплодираните бяха мъжете – Коцето, Илиян и Борис Дали. Представянето на Цветелина Янева обаче предизвика истински фурор.

Тя впечатли с пеенето си на живо. Анелия също блесна не само с доброто си представяне, но и с оригинален тоалет. Певицата беше дошла заедно с дъщеря си Ивон, която чакаше търпеливо зад сцената и се радваше на вниманието на колегите на майка си. Галена пък беше довела за подкрепа съпруга си Галин. Изпълнителката на „Тихо ми пази“ изненада с нова прическа. Галена е на път да стане блондинка, коментираха нейни колеги. На поредния концерт на „Планета“ не остана незабелязана и Преслава. Както винаги тя демонстрира перфектен стил и елегантност. Нейното представяне буквално взриви публиката.

Въпреки многото емоции изпълнителите не изглеждаха никак уморени. Напротив след концерта те продължиха да се веселят на афтър парти, на което най-обсъжданата тема беше следващата им спирка – Велико Търново./intimno.info

Няма коментари:

Публикуване на коментар