Шокиращи,пикантни,скандални новини ....

Става ли българският мъж?


Преди дни в големите градове на България стартира изследване с любопитното заглавие „Става ли българският мъж“. Благодарение на него най-сетне ще имаме данни 3а потентността, способностите и изобщо интимния Живот тук, у нас, а няма да се опитваме да се сравняваме с англичаните, които са страшно силни в провеждането на сексанкетки.

Досега са отговорили над 11 500 човека в София, Пловдив, Благоевград, Сандански, Плевен, Ловеч, Враца. И понеже доста дами нямат търпение да изчакат края на проучването, бяха представени временни резултати.

В София например 70% от мъжете смятат, че задоволяват своите половинки, а 75% от жените мислят точно обратното. 80% от пловдивчанките признават, че поддържат сексуални контакти с повече от двама партньори. За момента пловдивчаните се самоопределят като полови атлети.

В Сандански жените са потайни и не споделят свободно за интимния си живот, а 6 Благоевград се мислят 3а тигрици.

В Плевен над 30% от анкетираните жени дават негативни оценки 3а сексуалните способности на българския мъж. От друга страна обаче, мъжете пишат оди 3а своята потентност и креватен майсторлък.

Огромното разминаване в мнението на мъжете и жените бе илюстрирано и от отговора на една дама. На въпроса: „Какво бихте искали да промените в сексуалните отношения с вашия партньор?“, тя отговаря: „Да не се мисли 3а сексмашина и да не е убеден, че е номер 1!“. Е, няма да пропусна да отбележа и моето мнение. То се базира на опита на всичките ми около 100-ина приятелки и е, че българските мъже всъщност стават само за секс. Там поне се раздават с ентусиазъм – 3а разлика от бащинството, домакинството, работата и семейните задачи, където българката се справя сама, както може. А тя е доказала, че може всичко.

31 години е възрастта, на която жените са най-красиви. Жените в края на 20-те и началото на 30-те са по-привлекателни от свежите 18- и 19-годишни момичета, сочи глобално проучване. Причината е, че красотата се корени не само във външния вид, но и в характера. 70 процента от анкетираните отговарят, че тя се изразява в увереността, 67 процента – в добрия външен вид, а 47 процента – в елегантността.

Няма коментари:

Публикуване на коментар