Шокиращи,пикантни,скандални новини ....

Лила Георгиева без свян показа на цял свят голата истина за българската външна политика... !

Изненада - Лила Георгиева е новият български консул в Чикаго !

Лила Георгиева без свян показа на цял свят голата истина за българската външна политика... !

05 авг 2009 г.

Снимка на консул Георгиева от eurochicago.com (вляво) и една от предизвикателните й актови фотографии (по прашки), които все още се виждат в интернет, макар личният й сайт да е изключен.

От речника на Лила Прашката:

"Дипломат е този, който ти казва да идеш на п...а си майчина по такъв начин, че нямаш търпение пътуването да започне !"


Дневник

Служителят на българското Министерство на външните работи (МВнР) Лила Георгиева, която преди по-малко от 2 години разбуни духовете с публикувани в личния си сайт еротични снимки, е новият консул на България в Чикаго, обслужващ 14 щата.

В разговор за интернет сайта www.Eurochicago.com тя обяснява, че е на поста от 17 юли, за пръв път е в САЩ и се радва, че първите й впечатления от страната са именно от Чикаго, градът с най-многобройна българска общност в Америка.

На директния въпрос на Eurochicago.com: "Все още нямате 30 години – младостта предимство или недостатък е в дипломатическата работа?", тя отговаря така: "Младостта е условно понятие и не винаги е пряко отражение на физическите години. Човек трябва да запази качествата на младостта, за да се учи и развива бързо, в същото време да се придържа към разумността на 30-те години, в които и аз навлизам, като взима решения основани на рационалността и успешно да взаимства от опита на по-възрастните."

Във форума към статията обаче изобилстват реакции на неприятна изненада, критики и присмех, включително съвети да си смени фамилното име с това на съпруга си Михаил Тинчев, защото в интернет непрекъснато излизат нейните снимки по прашки.

През есента на 2007г. тогавашният 28-годишен референт за Гърция и Кипър в Дирекция "Двустранни консулски отношения и консулска защита" бе наказана дисциплинарно от министър Ивайло Калфин с "отлагане на повишението в ранг до една година". Положението й беше утежнено и от факта, че на сайта си дъщерята на актьора Ангел Георгиев беше публикувала вицове за професията си, включително, че "дипломат е този, който ти казва да идеш на п...а си майчина по такъв начин, че нямаш търпение пътуването да започне".

"При определяне на наказанието бяха взети предвид тежестта на нарушението и настъпилите от него последици за държавната служба. Беше отчетено, че независимо от общопризнатото право на всеки на свободна изява в личния му живот, Лила Георгиева е допуснала проява, която не е в унисон с присъщия на дипломатическата служба консерватизъм, изискващ служителите в нея да съобразяват общественото си поведение с представителния характер на техните служебни ангажименти", пише в официалното съобщение на говорителя на Външно министерство.

След като изтече наказанието й тя кандидатства за консул в Бразилия. През ноември 2008г. говорителят на МВнР Драговест Горанов коментира, че "въпросът е много деликатен", но тя все пак знаела португалски, което е необходимо за български служител в тази страна. Георгиева издържа изпитите, но сама се отказа от назначение, защото по това време се омъжила и имала планове да кандидатства за друга държава, писа в."Сега".

В биографичната справка на Лила Георгиева пише, че през 2002 г. е завършила бакалавърска степен по политология в СУ "Св. Климент Охридски", а после и семестриално завършена магистратура по същата дисциплина и международни отношения в лисабонския Univercidade Catolica. По това време тя вече работи в протокола към посолството ни в Португалия и през 2003-2004г.е секретарка на посланик Альоша Неделчев. Година след това се връща в министерството в дирекция "Консулски отношения".

дневник


Shock news
-
От коментарите във в."Дневник":

PoliceBG

Лила,лапнала си пръстчето...Какво ли друго си правила,за да кацнеш в Чикаго ?

-
Неутрално

Нормално.

Най-подходящия дипломат на страна, чиито основен експорт са проститутките ...
-

Прашчица

Че какво и е на Лила ? С тоя дупак не 14, а всичките щати ще обслужва.

ОЩЕ ЧИТАТЕЛСКИ КОМЕНТАРИ ТУК

-
СКАНДАЛНАТА СЕКСЗВЕЗДА НА ВЪНШНО СИ ТЪРСИ МЪЖЕ И В САЙТ ЗА ЗАПОЗНАНСТВА
!

01 ноември 2007

Лила Георгиева без свян показа на цял свят голата истина за българската външна политика...

СКАНДАЛ

• Нарочена за уволнение заради Лила Георгиева колежка й скроила еротичния компромат
• “Голата Маха” е щерка на актьора Ангел Георгиев, наричан в артгилдията Ачо Ченгето

Еротичен компромат взриви Външно министерство миналата седмица, след като 28-годишната Лила Георгиева - референт за Гърция и Кипър в Дирекция “Двустранни консулски отношения и консулска защита”, публикува свои секси снимки в личната си интернет-страница.
“ШОУ” откри, че пищната брюнетка, която се оказа дъщеря на не по-малко скандалния актьор Ангел Георгиев, набеден от колегите си за ДС-доносник, е пуснала обява и “подканваща” снимка и в известен сайт за “неангажиращи запознанства”!!!

В sladur.com – едно от най-популярните местенца в нета за намиране на “партньори за еднократна употреба”, предизвикателната Лила си е направила любопитен профил. В него, след като е изредила ТТ-данните си, служителката на Външно е упоменала, че иска “любовта на човека, който обичам”. До понеделник цели 11 896 мераклии са разгледали обявата на Ачовата щерка, показа проверка на “ШОУ”.
Сочната Лила, която за отрицателно време прави главоломна кариера от посланическа секретарка до министерски служител, влезе в полезрението на медиите миналата седмица, когато на бял свят лъсна личният й интернет-сайт. В него освен умопомрачителни умозаключения за същността на дипломацията палавата дама е публикувала и свои откровено еротични снимки.
Минималното наказание, което Лила Георгиева ще отнесе заради гръмналия скандал, е минимум шест месеца без растеж в кариерата, коментират хора от Външно. Други пък са на мнение, че бившата секретарка на посланика ни в Португалия Альоша Неделчев трябва незабавно да бъде уволнена от министерството заради уронването на престижа му.
Самата Лила обаче твърди, че не намира за неестетични, а още по-малко за порнографски снимките, правени й от фотографка на свободна практика. Фотосите, които въпросната майсторка на обектива е щракала за „Плейбой” и за други еротични издания, действително са много по-хард в сравнение с перушинестите и тюлени изпълнения на скандалната брюнетка.
Бащата на младата дипломатка – актьорът Ангел Георгиев (Ачо), също заяви, че намира снимките за напълно нормални и съжалява само, че щерка му ги е публикувала в собствения си сайт, с което ги е направила достъпни за стотици хора. Актьорът, който беше набеден преди време от колегите си Славчо Пеев, Пепа Николова и Христо Гърбов, че е доносничил на бившата ДС, застана зад Лила си и обясни, че даже е бил в съседната стая, когато са правени снимките. Пред едно издание пък беше казано, че той бил в стаята, докато дъщеря му стояла разчепатена в облаци от червен тюл. Кален от доносническата одисея, в която още през 1990 година беше забъркано името му, Ачо директно премина към настъпление и обяви, че това било интрига, целяща да съсипе семейството му.
От няколко дни насам сайтът на Лила Георгиева е блокиран, но тези и други снимки на експертката могат да бъдат открити в блога на фотографката, където в арт-секцията могат да се видят анатомични подробности от женски полови органи и други голотии.
Лила Георгиева е била мъмрена във Външно не само заради фотосите, а и заради публикуваното в сайта й определение за дипломатите: “ДИПЛОМАТ: това е този, който ти казва да идеш на п***а си майчина по такъв начин, че нямаш търпение пътуването да започне”. Шефовете на Лила, която е завършила "Политология" в Софийския университет "Св. Климент Охридски", както и магистратура по политология и международни отношения в Univercidade Catolica в Лисабон, не приели добре както фотосите с прелестите й, така и информацията, че си търси под дърво и камък мъж в разни сайтове за запознанства.
Според слуховете във Външно пък целият скандал с щерката на Ачо Ченгето бил провокиран от нейна колежка, която била нарочена за уволнение от уважаваната институция. Според мълвата именно Лила е щяла да заеме мястото й, което след скандала вече няма шанс да се случи. Злобарката ликувала, че е прецакала младата си съперничка, като пробутала информацията за нея на пресата.
Столичен вестник пък пусна бомбата, че оправната дипломатка имала връзка със семеен попизпълнител. Според други източници пък Лила се гаджосвала с много по-млад от нея “добре облечен бизнесмен”, по когото била много запалена, но връзката им се е оказала краткотрайна и това я е провокирало да си напуска профили в сайтове за запознанства.

Ралица ХАДЖИСОТИРОВА

http://www.bulpress.net
Shock news

Няма коментари:

Публикуване на коментар