Шокиращи,пикантни,скандални новини ....

Най-несексуалните професии


Учени от Манчестърския университет се заеха с определяне на тези професии, които най-силно потискат или пренасочват сексуалната енергия в други посоки. Оказва се, че колкото сте по-близо до това да се наречете „преуспяваш", толкова по-зле за половинката ви.

Бизнес акулите

Заседнала работа, небалансирано хранене, висок стрес, коварни конкуренти, световна криза, нестабилни пазари, бавна бюрокрация - животът е борба, която изпива силите далеч преди да настъпи нощта. Освен това според психолозите редица т. Нар. Бизнес-акули страдат от интимофобия- нормално, предвид че първото, което жените виждат в теб е портфейлът ти.

Униформените

Някога жените са мечтаели за военни, но уви- едва ли взаимността ще е на нивото на въображението. Непробиваемият ред, строгата дисциплина и еднообразно хранене превръщат новобранците в „стар войник, не знаещ думата любов". Дори полицаите, които всяка вечер са у дома, постепенно забравят да превключват на „свободен режим".

Творци

Те всъщност са изключително сексуални, докато начинът им на живот, алкохолът и наркотиците не си кажат думата. Всеки лекар ще потвърди, че нередовният полов живот, случайните връзки и синдромът на непризнанието /стресът от признанието/ убиват половото желание.

Строители

Никой няма претенции тази професия да е свързана с упорита мисловна дейност, но редовното вдигане на тежко и „едното", което по неписан закон строителят пие с колеги, явно не предразполагат към любовен маратон.

Спортист

При спортистите като символ на здравословен живот, не би трябвало да се очакват засечки. Но уви, времената отдавна не са такива каквито бяха. Тренировките стават все по-изтощителни, хранителният режим- строг, за стероиди да не говорим. Изглежда че в името на рекорда, спортистът просто трябва да приеме антирекорда в леглото. С изключение на Тайгър Уудс разбира се.

Няма коментари:

Публикуване на коментар