Шокиращи,пикантни,скандални новини ....

Защо дамите стенат по време на секс

sexОказа се, че стоновете на дамите по време на секс, каращи всеки мъж да се чувства едва ли не сексуален бог, не са нищо повече от поредната измама. Почти всички жените стенат само за да накарат партньора си да се почувства по-добре,, а 25%- за да манипулират мъжа до себе си, показа съвместно изследване на университетите Лийдс и Централен Ланкашир.

Учените разделиха женските стонове на четири типа, за да определят на какви стадии от физическата любов се ползват. Вместо това, те открили друго:

Че звуците на страст се използват от 92% от жените, за да поласкаят партньора си. 66% признават, че така се надяват да стимулират партньора да свърши по-бързо. 79% от жените не откриват връзка между собствения си оргазъм и стоновете си.

Учените обаче откриха и нещо успокоително: голяма част от жените достигат оргазъм дори и само от предварителните ласки. Странното е, че виковете на възбуда на жените са най- силни и искрени преди... оргазма на партньора.

1 коментар:

  1. Какво да мислим и кажем ние с кратуните? Че и в най-интимни мигове сме мамени от фалшиви стонове, стенания, възкрицания, насърчаващи междуметия - от кого? - от интимната си партньорка. Уж с цел на нас, мъжете, да ни хареса... От странно по-странно. Питам за психиката на такива партньорки в леглото. Та нали уж целим до бъдем себе си, честно и открито да се възприемаме, каквито сме - т.е. да не си въобразяваме (вярваме), че по някакви - твърде странни като замисъл! - начини можем да накараме партньора си да повярва с това,което НЕ Е. Прастарият плацебо ефект. В такъв случай би могло да помогне всеки запис върху магнитофонна или друга лента - защо да се хаби мацката, та чак до прегракване... (Не ми се мисли за нещо като ХОР от стенания...).

    ОтговорИзтриване