Шокиращи,пикантни,скандални новини ....

Начини да изкръшкаш от работа


Сега, преди да си ни почнал с обвиненията: на нас не ни се налага да кръшкаме, 'щото сам можеш да се убедиш каква ни е работата! Но тези, които биват старателно дебнати от шефа дали пушат цигара 2 минути и половина или 3, трябва да мислят за варианти!

Пуш-пауза

Споменатото тютюнопушене (може и на други субстанции, ама това ще усложни идеята...) може да бъде разтегнато неимоверно във времето! „Една цигара – какво толкова?!“, ще кажеш със спокоен тон на повдигнатите обвинително вежди от страна на боса, а всъщност ще си изпушил 4-5 фаса, докато си пробвал за пореден път да забиеш колежката.

Тоалетна

Просто е – акането си е акане, ама можеш да си поседиш спокойно повече време в кенефа. Винаги ще намериш с какво да се занимаваш. Дори да е нособъркане!


Дъра-бъра

Най-добрият вариант е шефът ти да не седи в опасна близост. Спокойно (но тихо!) си бъбриш със съседа по бюро и времето минава доста по-бързо от обичайното ти безцелно и мързеливо втренчване в монитора.

Порно

Екстремен начин да не бачкаш – гледаш си порно внимателно, за да не те забележи шеф или колега! После, естествено, триеш history-то – оправдания, че никой няма да седне на твоя комп не се приемат! Имай предвид, че в някои по-големи офиси има скрити камери, които понякога са втренчени зорко в някои монитори. Шансът да си в такъв офис и камерата да е вперена в твоя монитор, където две каки са се настанили удобно в 69, стабилно клони към нулата, но все пак... Повече по темата - ТУК!

Обедна почивка

Тя става не съвсем обедна, когато я започнеш към 11 и я разтегнеш до към 14 ч. Естествено, че това се прави, когато шефът отсъства, няма к'во да те учим. 100% ще си намериш с какво да запълниш времето.


Колежка

..., секретарка или каквато и да е секси мацка в близост! Намираш си повод да си говориш с нея и докато се усетиш – половината работен ден е минал! Ако изкопчиш я номера й, я директно уговорка за довечера, те броим за шампион!

Спорт

Най-добри сме на баскет, когато трябва да вкараме смачкан лист хартия в кошчето за боклук! Организирате си мини турнирче, като внимаваш да не врещите много – все пак отново трябва да дебнете да не ви хване началството. И, много важно, гледай да не правиш прекалено много движение, защото: 1 – издайнически ще се изпотиш и после трябва да мислиш обяснение, ако някой висшестоящ те пита; 2 – за какво набиваш толкова скара и пица, ако сега ще сваляш корема?!

utre.bg


Няма коментари:

Публикуване на коментар