Шокиращи,пикантни,скандални новини ....

Секс игри за края на лятото


Остава малко до края на лятото. Ако искате максимално да се насладите на последните горещи дни и да си доставите удоволствие заедно със своят партньор … сега е времето.

Ето някои интересни места на които може да правите секс до края на сезона. Някои от тях са наистина нестандартни и интересни и вярваме, че ще ви достави удоволствие да опитате.

Може би най-често практикуваното място за правене на секс през лятната ваканция, поне за по-разкрепостените е секса в морето. Може би и вие сте от тези, които вече сте го опитвали и знаете, че усещането е много различно и възбуждащо. Ако намерите нужното усамотение, не се колебайте да опитате отново… а ако не сте – намерете начин.

Друго интересно място е отново на плажа… но този път на пясъка. Може би едно от истински романтичните места за правене на секс, особено ако е късно вечер под звездите. Трябва разбира се да сте внимателни с пясъка и да имате подходяща голяма хавлия за целта.

Може да опитате също и на водно колело малко по-навътре в морето. Едва ли някой от брега ще успее да ви види ако сте на подходящо разстояние, а усещането е доста екстремно. Раазбира се трябва да внимавате да не обърнете колелото по време на секса.

Секс на терасата не е нещо ново за двойките, търсещи нещо различно… но ако още не сте го опитвали не ви пречи да пробвате например на балкона на хотелската ви стая.

По-“рисково“ място е например фитнеса в хотела. Все пак дори там може да намерите някое по-скътано място – например в съблекалнята или под душа. В сауната също може да опитате, но все пак трябва да сте подготвени и да не прекалявате с престоя си вътре на всяка цена.

Разбира се има още много места, на които по време на ваканцията може да се отдадете на секс приключения и да преживеете нещо ново. Например в тоалетната на някой нощен клуб или ресторант … а защо не и в тази на самолета .. ако пътувате с такъв транспорт.

Желаем ви приятно изкарване на последните дни от лятото!

Няма коментари:

Публикуване на коментар