Шокиращи,пикантни,скандални новини ....

Топ 5 на естествените бюстове в България

bLIFE представи пет красавици, които не са лягали под ножа, за да увеличат гръдната си обиколка. Дини не им трябват, защото си имат, както казва Андреа в една известна реклама.

Първа по азбучен ред е:

Албена Петрова

Тя има невероятен бюст. Чернокосата омайница от Силистра беше сервитьорка в "Хепи" на столичната улица "Раковски", а през лятото се подвизаваше в Слънчев бряг.
Летеше с халбите, а вечер заедно с 4-5 колежки играеше танца на сервитьорките. Албена стана една от участничките в конкурса Плеймейт и се появи на страниците на "Плейбой". Спечели с лекота титлата "Мис Плеймейт" 2005. После се снима в риалити, стана тв-лице, а искала да навлезе и във фолка...

playboy4

Венета Харизанова

Тя е живото доказателство, че няма по добър ваятел от Господ. Просто това e Венета Харизанова. Нейните раздели и събирания с гаджето й силно развълнуваха българската мъжка общественост. Ами ако остане свободна? Не се надявайте много. "Пред обектива съм най-щастлива. Затова и предпочитам да се снимам за списания. За ревюта - не ме търси", признава Харизанова.

orig_226338_bg

Когато тя изгря на корицата на българския "Плейбой" мъжете откачиха. Близките й също. Неочаквано баща й я подкрепил. Казал: "Нали без това ходиш по прашки из плажовете. Сега ти е времето да се снимаш". После всички списания поискаха да я снимат. Тя е единствената наша манекенка, която вдигна завесата на индустрията "Мис", за да каже публично че на един от европейските конкурси за красота е била подложена на сексуален тормоз. Както и другите участнички. Съобщи го първо във вестниците, а после излезе да спори по темата и в "Сблъсък". Тя е наследила хубостта, ината и името на баба си Венета.

Мария от "Сблъсък"

Много е секси тази Мария. Половината от зрителите на "Сблъсък" стават сутрин, за да видят нея. На Иван и Андрей какво да им гледаме, а? Тя признава, че двамата опосуми понякога я потупвали по дупето, но да закачат циците й не смеели. То си е доста опасно начинание.

2009-06-09-cl-XSXHNEZRA

Пред списание "Максим" се избъзика, че правела сутрешен секс с тях. Въобще владее иронията и самоиронията момичето. Доста е буйничка тази хубавица. Веднъж разцепила главата на едно свое гадже с пепелник. Той казал само: "Разговорът загрубя". И излязъл човекът. Какво да прави. Секси, дива, своенравна. Фотографът Никола Борисов, който направи страхотните й снимки за "Максим", твърди,че тя обича да ходи без бельо. Леле... Иначе я влече политиката и даже работи в едно министерство. Ако всичките ни политици бяха такива, нямаше да се заканваме на майките им. Нали?

Райна Налджиева

Тя е "Мис България - Свят 2003". Яви се и на конкурса "Мис Свят" в Китай. Само връзките дадоха тогава титлатата на дъщерята на певеца Крис де Бърг - Розана. Райна обаче наистина е гадже от световна класа. И никога не й е хрумвало да си коригира бюста. Слава Богу, а няма и никаква нужда!

raina_sm-2

Снима се за родния "Максим" и отсече, че това са последните й голи снимки. За разлика от Харизанова тя не се чувства комфортно да се разголва пред обектива. Учи за кратко в НАТФИЗ. После взе, че се залюби с рапъра Румънеца, но за кратко. Разделиха се, защото не били един за друг. Според нас той не я заслужава. Заслужаваме я ние, естенскету българи (Шегичка). Дълги години, та и до днес, Райна играе народни танци в ансамбъл "Българе". После се изкуши от телевизията. Стана водеща на предаването "В салона" по ТВ-2 и сега то ангажира повечето й време. До толкова, че нямала кога да се занимава с мъже. Срамота.

Чери

Това невино дете на 19 години е българка, известна в Италия под кодовото име Чери. Преди няколко месеца медиите по Апенините я обявиха за най-новата порно-звезда на Италия, а също и за любимка на един от най-маститите продуценти и режисьори в този бранш. У нас не е много известна, но и това ще стане.

256x502

Затова я включихме в тази класация. Досега не се е разбрало откъде е родом това чудо на природата. Едни казват че от Сливен, други от София. Не се е обадил никой, който да я познава по-отблизо. Някои смътно си спомнят, че се е подвизавала като еротична танцорка в нощен бар, но никой не е виждал снимки от това време. Така или иначе, тя е забулена в тайнственост, която трябва да бъде разбулена. Чери, не забравяй родината. Ела си и ни разкажи повече за себе си.

Няма коментари:

Публикуване на коментар