Шокиращи,пикантни,скандални новини ....

Алкохолът не вреди на секса


Алкохолът не вреди на секса, твърдят експерти, според които всяка напитка има собствени характеристики, някои от които дори "палят кръвта".

Бирата е една от най-разпространените алкохолни напитки, която в последно време се консумира не само от мъжете, но и от жените по цял свят. Сексолози твърдят, че кехлибарената напитка е идеална за "подгряване" преди заниманията в леглото, но съветват максималното изпито количество да не надвишава литър. Има риск, ако се прекали бирата да намали хормоните и сексуалното желание.

Джинът е другото питие, което води до бързо опиянение. Съществува опасност джинът да предизвика раздразнителност и безпокойство и да доведе например до по груб секс. За това експерти съветват, максималното допустимо количество джин с тоник не трябва да е повече от 0,5 литра.

Шампанското - истинско усещане за празник и магия. Приятният му вкус и полезните хранителни вещества и витамини, които съдържа, могат да осигурят една наистина приятна вечер.

Конякът също има благоприятен ефект върху любовния живот, облекчава стреса и умората. Чаша коняк преди секс е дори препоръчителна, твърдят експерти.

Няма коментари:

Публикуване на коментар