Шокиращи,пикантни,скандални новини ....

Той ли е правилният мъж?

honeymoonМного често жените се питата дали това е "правилният мъж".Какво става, ако не сте сигурни във връзката си? Ако в момента имате връзка и нещата вървят горе-долу добре, но от време на време се пораждат някои съмнения тогава трябва да си зададете следните въпроси!

Имате ли списък с неща, които той трябва да спре да прави? Дал той не е точно това, което искате да бъде или пък вие самата не сте готова за сериозна връзка? Тогава е време да потеглите напред и да намерите мъжа, който няма да ви дразни!

Не му вярвате напълно!

Не е лошо да има малко ревност, но ако имате нужда да "прехвърлите на бързо мобилния му телефон" или пък сметките от кредитната карта, тогава нещата не вървят добре. Задайте си искрено въпроса дали искате да бъдете с този мъж?

Избягвате разправиите. Споровете обаче са най-добрият начин за превъзмогване на различията, стига това да са нормални разговори. Проблемите няма да изчезнат от само себе си, дори ако упорито отказвате да ги обсъждате.

Случва ли се да търсите утеха от него, когато нещата тръгват наопаки? Дали ревете сама в банята за да не ви види как изглеждате в лошо състояние? Ако се страхувате, че той няма да прояви разбиране когато сте тъжни, тогава е време за нова авантюра, която ще ви върне усмивката по лицето!

Вашият партньор има ли някой тежък порок?

Той е прекрасен, умее да ви забавлява, да се шегува, да ви прави щастливи, но е склонен към алкохолизъм и хазарт! Не си правете илюзията, че ще го промените-бягайте от него докато е време. Тези пороци не изчезват лесно!

Може ли да си го представите като баща на вашите деца, дори и в по-далечно бъдеще? Ако искате да имате деца - няма значение сега или след 10 години, но тази идея е абсолютно неприемлива, тогава бягайте по-далеч от него! Това не е истинският мъж!

Има ли уважение между Вас?

Ако той непрекъснато Ви унижава - насаме или в компания, тогава трябва да си отговорите на въпроса, дали сте готови да търпите това унижение и колко дълго? В една връзка - за да бъде стабилна, взаимното уважение е от особено значение!

И на края - но със сигурност и най-важното - ако вашите приятелки ви казват "Блазе ти" и вие наистина мислите, че всичко е ОК, тогава Вие сте щастливо влюбена./ БГНЕС

1 коментар:

  1. С тази разлика, че той наистина може да е "идеалният" типаж, но не е задължително да си влюбена в този човек...

    ОтговорИзтриване