Шокиращи,пикантни,скандални новини ....

ГЕРБ изхвърли жената на Милко Калайджиев от митницата ..


Предизвестия за освобождаване от длъжност са получили вчера 13 служители на Митница Свиленград, сред които и Маргарита Калайджиева, съпруга на популярния поп фолк певец Милко Калайджиев. Късно вчера новината за съкращенията бе потвърдена и от пресцентъра на Агенция Митници. Оттам обаче отказаха да назоват имената на отстранените.

Решението за освобождаването на митничарите е взето след обобщаване резултатите от проверките разпоредени от Агенцията през септември, проведения тест през октомври и наблюдения върху работата на служителите за изминалата година. Броят на отстранените служители е значително по-малък от предварително заявения от кабинета на ГЕРБ. Очакваше се над 700 митнически служители в цялата страна да изгубят работата си. Спряганата за Свиленград цифра бе 60. Вместо това в национален мащаб съкратени са към 100 души, а в граничния град 13.

По неофициална информация сред освободените е хванатият да преписва на ведомствения тест - Златко Здравков, както и Михаил Михайлов Студенеца, Костадин Димитров Памука, Стойчо Курдов, Никола Аврамов, Ангел Стойчев, Андрей Маринов, Юри Гудев, Ангел Пенчев, и Георги Недев Даскала от Хасково. Отстранени са две и две жени. В същото време от началото на тази седмица петима митничари са излезли в болнични. Сред тях е и небезизвестният Димитър Николов Шопа.

Няма коментари:

Публикуване на коментар