Шокиращи,пикантни,скандални новини ....

Десислава и Глория най-богати във фолка


Надарената богато с глас и умопомрачителни форми Десислава е сред най-заможните певици в жанра, в който звездите и без класации са достатъчно богати. Поне що се отнася до недвижимата собственост. Сериозна конкуренция й прави единствено фолкпримата Глория. Блондинката от Раднево и брюнетката от Русе се оказаха с най-остър бизнес нюх сред посестримите си от гилдията, говорят справките за имотното състояние на двете красавици.

Деси, която без да й мигне окото заряза милионера Галин, за когото бе официално омъжена, притежава три апартамента и етаж от къща, пише Блиц. Тя инвестирала всичките си печалби в недвижими имоти. Два от апартаментите й са в Пловдив, където живеят майка й и сестрите й, а един в София. Миниатюрната блондинка си беше купила и апартамент в Мадрид, където смяташе да се установи за постоянно, но после го продаде. Говори се, че успяла „на зелено" да докопа и апартамент в Стара Загора, който после продала на двойна цена.

Колежката й Глория пък има къща в софийския квартал „Павлово" , а миналата година си е закупила и две студиа с огромни тераси пак в същия квартал. Според запознати “най-бедна” била Анелия, която живеела в апартамента на щерка си Ивон, приписан на детето от баща му Коко Динев, пише агенцията.

Няма коментари:

Публикуване на коментар