Шокиращи,пикантни,скандални новини ....

Албена Вулева продава зарзават


Кризата принудила сигналножълтата водеща да застане зад сергия

Устатата Албена Вулева продава домати, репи, краставици, картофи и тиквички на сергия на столичния пазар "Димитър Петков", установиха бдителни столичани.

Бившата звезда на тв предаването "Сигналножълто" пробва да се уреди с дипломатическия пост на културен аташе в Москва, но не успя. След като се провали на това поприще, тя стана зарзаватчийка. Най-вероятно сергията е на гаджето й Недик, който е фитнес инструктор, но върти и допълнителен бизнес, пише vip-bg.info. Двамата се запознаха и залюбиха в телевизия СКАТ, откъдето изгониха водещата след голите й снимки за сп. "Плейбой".


Кризата принудила сигналножълтата водеща да му спести разходите за продавачка и да излезе на пазара в буквалния смисъл на думата. Врагинята на всички известни българи е променила косата си, навлякла е грейка, но така и не успя да се скрие от хорското любопитство.

.

1 коментар:

  1. Ето какво пише за пазара"Димитър Петков", където продава Вулева, явно й харесва мястото:
    "Като си представя, че такъв пазар може да се види само в Ориента, мисля си че пазарът "Димитър Петков" трябва да се превърне в атракцион.
    Който и чужденец да дойде на официална визита, трябва задължително да бъде прекаран през тази екзотична част на града - новото сити в центъра на града - бизнес сгради и ефектна архитектура(бараки/катуни/айлонови колиби), улици ухаещи на гнило и на мизерия, пространство обсебено от колоритни хора, които ползват една тоалетна в края на пазара, ако сварят; да си измият ръцете - забравяме. Въздухът в тази част на София е крайно уникален със своята наситеност на смрад, на пушек от кебабчета и сланина на скара.
    Най-важното е стоката, изложена на необичайни места и складирана в дупки и катакомби, мазета с преляли канали, автомобили и всякакви други места, обитавани от хора и всякакви домашни любимци, от насекоми, плъхове, котки, кучета и всякакви други животински видове и представете си при наличието на само една тоалетна в целия този пазар, на какъв разкош ухае тази стока, а и строгият контрол, който осъществява ДВСК и община"Възраждане" с комисионните си, които взимат, само допринася за качеството й.
    Този чужденец, освен че трябва да бъде закаран до тази Българска Ориента, той трябва да бъде и разведен из нея, трябва да се докосне до всичко от нея, до здравословните плодове, зеленчуци и кебабчета, трябва да усети силата на хората, които продават там, те оцеляват всеки ден, борейки се със складовата си база, недостъпните улици, по които им се доставя непроизведената от тях стока и набезите на безделниците, за които подобни места са като магнит.
    Но най-важното е да си купи нещо от там и да няма възможност да свери цената с тази по магазините, защото тя е много различна, но помнете не се ли екстрадира моментално след това от България, освен че може да се чувства прекаран, животното което го чака в торбата с плодовете, може да го изплаши до смърт, а през летищата е забранено пренасянето на какъвто и да е вид храна, което ще е добре за националното ни самочувствие, въспросният чужденец ще разправя без да е стресиран в каква екзотична , малко странна, но не плашеща и много красива страна е попаднал, до или пък може би в самата Европа.
    Кеф!!!"

    ОтговорИзтриване