Шокиращи,пикантни,скандални новини ....

Мис Лидия и DJ Смърф с поредно парти в Escape ..

lifestyle.bg

Един от основоположниците на електронното движение диджей Смърф и вярната му парти съучастничка Мис Лидия ще ви превърнат в roboloco в клуб Еscape.

След лятното затишие парти сезона е не само открит ами вече и в разгара си доказателство, за което e дългият лист с международни диджей величия, които ще посетят София за по-малко от месец.

26-ти септември обаче се очертава да остане паметна вечер в новата софийска клубна история с тоталнa българска инвазия в столичните топ 3 хаус клуба - Ескейп, Червило и Ялта.

Своя принос към надигащата се парти еуфория през септември имат и резидентите на клуб Eскейп - диджей Смърф и Мис Лидия със собствената си вечер Roboloco.

Новият им проект със сигурност бързо ще се превърне в една от месечните култови парти спирки в столицата след успешният си старт през юни, когато новото лице на българската електронна сцена Мис Лидия отпразнува наградата си за Най-добра жена диджей на наградите SEEME.

Лидия се радва на завиден интерес около себе си през последните месеци с безкомпромисните си изяви на партита като Метрополис, Becksperience, Terra Dance, резиденцията си в столичният клуб Еscape и редовните си появи по радио Алфа.

Партньорът й DJ Смърф няма нужда от представяне след мощните си сетове на партитата Метрополис рамо ро рамо със звездите Carl Cox, John Digweed, Sven Vath, Sasha, Richie Hawtin, Marco Carola и Adam Beyer .

Tози път "Лудите Роботи" вярват, че успешно парти e възможно, а защо не и по-добро с изцяло българско присъствие зад пулта и ще го докажат на 26-ти септември на Ангел Кънчев 1.

Roboloco e само веднъж в месеца, мястото e Ескейп, саунда - от хаус до техно, дрес код-клубен, настроението-празнично, посетителите-позитивни, домакините - eдинствени по рода си.

Aко сте били поне веднъж на парти със Смърф и Мис Лидия знаете, че енергичният тандем винаги успява да взриви публиката си на макс умело манипулирайки ги с динамични b2b маратони.

Напоследък дуото плува свободно в дълбоките води на deep и tech хауса миксирaйки го майсторски със солидна доза модерен (но в никакъв случай скучен) минимал и щипка progressive(за разкош).

Запазена марка на добре известните в ъндърграунд средите Ultra359 e смело да превземат малките часове на деня с разпознаваща се басова канонада от разтърсващo техно.

В топ 10 класациите на Мис Лидия от последните месеци, които може да видите в официалните профили на техно примата в Residentadvisor и Myspace се чувстват удобно артисти като Paul Ritch, Fergie, Popof, Steve Mac, SLAM, A.Mochi, Pan-Pot, Libex& Marshal, Eelke Kleijn и Jerome Sydenham.

През октомври търсете водещият пътеводител за нощен живот GO Guide, в който Лидия ще се измъкне за 2 часа от творческата суматоха преди Roboloco, за да си побъбри с редакторката Нели за живота на диджея и има ли той почва у нас.

Знаейки от опит, че след музиката и танците истинският roboloco най-много обича да се снима запечатвайки емоцията на момента, на 26-ти септември оргaнизаторите ще ви предизвикат да докажете, че сте достоен roboloco в специална fun зона, където първите 200 ще получат специално записаните за случая миксове от Смърфа и Лидия.

На 26-ти зад пулта в клуб Ескейп домакините ще имат и гост - прочулият се с неделните си 8 часови афтъри на плажа в Слънчев бряг - Shoto от клуб Мания.

Билети за партито може да закупите в мрежите на Ticketstream и Eventim. Вход на място 10лв. за мъже, свободен достъп за жени all nite long.

Няма коментари:

Публикуване на коментар