Шокиращи,пикантни,скандални новини ....

Не разрешават на Елън Джон да осинови дете..

lifestyle.bg

Забраниха на Сър Елтън Джон да осинови 14-месечното бебе от Украйна Лев, пише Contactmusic.

Като причина за решението си властите на страната са посочили, че "той е хомосексуалист и е прекалено стар, за да му бъде поверени грижите за дете".

62-годишният певец се е запознал с Лев в местно сиропиталище и твърди, че детето е "пленило сърцето му".

"Правилата на Украйна са валидни за всички, независимо колко са известни. А те гласят, че мъж, който е повече от 45 години по-стар от детето, което иска да осинови, няма право да го направи.

А Елтън Джон е над 60 години по-възрастен от Лев", коментира министъра на младежта и спорта Юрий Павленко.

Украинският закон задължава още родителите, които ще гледат детето, да са женени. И въпреки че певецът се "венча" официално за приятеля си Дейвид Фърниш през 2005 година, бракът им не се признава за валиден.

Певецът сподели пред медиите, че това дете е единственото, което наистина го е накрало да се замисли за осиновяване, след като от много време насам партньорът му е засягал тази тема:

"Дейвид и аз често обсъждаме тази тема. Той винаги настояваше да го направим, а аз винаги казвах „не", защото съм на 62 и защото пътувам много и защото това няма да е честно за детето.

Но след като видях Лев, искам да го осиновя. Не знам как го направи, но той плени сърцето ми. Плени сърцето и на Дейвид и ще бъде невероятно, ако се приберем заедно у дома. Днес промених съзнанието си", споделя още певецът

Няма коментари:

Публикуване на коментар