Шокиращи,пикантни,скандални новини ....

Сгащиха авери на Митьо Очите..


При специализирана полицейска операция е била задържана престъпна група, контролирала търговията с наркотици по Южното Черноморие, информира БНТ.

След 11 месечно наблюдение, включително и със специални разузнавателни средства, антимафиотите са заловили 6 души от най-близкото обкръжение на Митьо Очите. След влизането му в затвора те са поели контрола на наркопазара в Бургас и Поморие.

Престъпната група е организирана и пряко ръководена от 25-годишния Неделчо Неделчев от Бургас. Той е дългогодишен шофьор и личен бодигард на Димитър Желязков - Очите. В групата участва и Гроздан Балабанов, осъден заедно със Желязков. Той вече е изтърпял наказанието си и отново започнал да търгува с наркотици. Има и още петима мъже, на възраст между 21 и 37 години.

Кремена Стефанова - наблюдаващ прокурор, коментира, че по случая са били сформирани 7 екипа, в които участвали дознатели, оперативни, експерти и след тези действия по разследването са задържани лицата.

Наркогрупата е оставена в ареста за 72 часа. Срещу участниците са събрани данни и доказателства за организиране, ръководене и участие в престъпната група за наркоразпространение. По предварителни данни става дума за търговия с над 500 дози хероин седмично.

Няма коментари:

Публикуване на коментар