Шокиращи,пикантни,скандални новини ....

НИМХ: До края на седмицата ще остане предимно слънчево..


София. Утрешният ден ще бъде с разкъсана облачност и без валежи. Това съобщиха за Агенция „Фокус” от Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ) към БАН. През нощта над източната половина от страната ще се задържи предимно облачно, на места със слаби превалявания, в западната облачността ще намалее. В сутрешните часове все още в най-източните райони ще бъде облачно, вече почти без валежи, като до обяд облачността ще намалее. В останалата част от страната облачността ще се задържи променлива, в обедните часове до незначителна. Вятърът ще бъде от североизток, умерен в Източна България. Максимални температури между 22° и 27°, в София около 22°.
По Черноморието ще духа умерен , на моменти до силен вятър от североизток. Облачността през деня ще намалее, но в сутрешните часове е възможно на места все още слабо да превали. Максимални температури от 23° до 25°. Температурата на морската вода ще се задържи около 25°.
До края на седмицата ще остане предимно слънчево. Временни увеличения на облачността се очакват главно над Източна България, но вероятността за валежи е малка. Температурите постепенно ще се увеличават като в събота максималните ще достигнат 27 – 32 градуса. В неделя ще има промяна на времето – облачността ще се увеличи от запад и ще има условия за превалявания. Максималните температури слабо ще се понижат.
Грета ПЕТРОВА

Няма коментари:

Публикуване на коментар