Шокиращи,пикантни,скандални новини ....

Непълнолетни в столичните заведения


София. Проверка на полицаи от СДВР в столични заведения показа сериозни нарушения в пропускателния режим, съобщиха от пресцентъра на МВР. Единадесет непълнолетни момчета и момичета са доведени в столичното Първо РУМВР през нощта на 28 срещу 29 август след проведена полицейска проверка на увеселителни заведения. Младежите са изведени от столичен клуб-ресторант в центъра на града.
От снетите им обяснения става ясно, че непълнолетните влезли в заведението без проблем - на входа никой не им искал или проверявал документите за самоличност.
След установяване на самоличността им, са извикани родителите на младежите, на които са връчени призовки – днес те трябва да се явят в СДВР за съставяне на актове по Закона за закрила на детето. Санкции ще бъдат наложени и на фирмата, която охранява заведението заради неспазените от нея законови изисквания за пропускателния режим. Същевременно служители на “Икономическа полиция” при СДВР са връчили призовка на управителя на заведението за комплексна проверка на всички документи, свързани с дейността на фирмата, която стопанисва обекта./Агенция "Фокус"

Няма коментари:

Публикуване на коментар