Шокиращи,пикантни,скандални новини ....

Споко, това не се брои!

Има моменти, в които изневярата просто не се брои. Виж кои са и си отдъхни!

В много пияно състояние

2 часа след полунощ е. Вече всички около теб са пияни, но ти не го осъзнаваш, защото си много по-пиян от тях. Благодарение на алкохола си заплюл хилядолетия човешка еволюция. Смяташ че можеш да танцуваш, издаваш нечленоразделни звуци и имаш животински нагон, който трябва да бъде задоволен. И поради незнайна причина някакво същество от женски пол решава, че ти си много симпатичен... Най-вероятно няма да помниш кой знае колко, нито ще се е получил истински секс, така че на сутринта вземи един душ и изтрий малкото неприятни спомени от вечерта.

Тройка (или повече)

Първо, това няма как да се брои за изневяра, защото момичетата са ДВЕ. Нямаме никаква представа как точно това може да се случи, но ако попаднеш в тази ситуация, ставаш един от нашите идоли. Съмняваме се съвестта ти въобще да се обади, тя просто ще се облегне удобно, ще сложи ръце на врата и ще се гордее със своя собственик.

Ако сте се разделили

...дори и да е за една вечер. Тя се е затворила вкъщи, а ти тичаш до първия бар да изпиеш едно-две. Сещаш се някое бивше гадже, което още ти е навито, решаваш да й звъннеш само да за да я „чуеш". В този момент ти си раним и си лесна жертва. Просто всеки се справя с болката по различен начин. Стани, измий се зъбите, изгони по-бившата и реши какво ще правиш. И ако случайно пак се съберете с приятелката, спокойно, вие сте били разделени.

Фетиш

Значи, единият колега си пада по азиатки, които обаче в България много не се харчат. Събираме пари за екскурзия до Тайланд, ама жена му нещо не е много вдъхновена от идеята. Дали ще е учителка, изпълвала ученическите фантазии, или ще е секс по време на карнавала в Рио, няма значение. Това си е фантазия като мастурбирането, ама един път ще е по-реално.

С непозната

Става въпрос за този случайния, от филмите, да се почувстваш за малко като Ханк Мууди или чичо Чарли. Дали ще е в асансьор, в тоалетна или в някой тъмен ъгъл тръпката е невероятна (поне така сме чували). Ти я заглеждаш, тя ти отвръща. Ако е перфектно няма дори да й научиш името. Вероятно никой няма да разбере за това освен вас двамата, няма и да се повтори, така че можеш да си напълно спокоен и горд от себе си.

Стриптизьорка

И друг път сме го казвали, но пак ще повторим танцът в скута не е изневяра. С няколко приятели сте се понапили, някой е предложил стриптийзбар, някой е решил да те избъзика като ти извика стриптизьорка. Ок, ако е платил малко повече тя може и да страда от липса на дрехи. Ти нямаш никаква вина за случващото се, така че единственото, което ти остава е да стиснеш зъби и да издържиш докрай. Ако обаче си трезвен, сам на масата и ти си я извикаш, вероятно имаш по-сериозни проблеми от това дали изневеряваш или не, така че се концентрирай върху тях.

Ако нищо не е станало

Няма как да си изневерил, когато не сте правили секс. На скоро дори някакви американски учени успяха да докажат, че свирката не е изневяра, така че можеш да си напълно спокоен, дори и в този случай. Ако без да искаш сте правили секс, отново няма проблем, ако не си я целувал. Ако и това е станало, тогава вече лошо.

men.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар