Шокиращи,пикантни,скандални новини ....

Корем с плочки?


Убедени сме, че е така! Ето ти и доказателства:

Как ще облегне тя морна глава, след като те е действала орално, бе, а?!? На гранитен корем? Не става, брат! Трябва си естествената мека възглавница, която ти, за щастие, винаги носиш с теб!

Истинският успял мъж си има симпатично шкембе, а не сикс пак, да го знаеш това от нас! Ония комплексирани плочкаджийчета да се скрият при жените с триците!

Заради стегнатия корем да си на диета и да спортуваш поне 3 пъти седмично?!? Тая нЕма да я бъде, сори!

Като се облегнеш назад след 11-ата бира, къде ще положиш полупразната кутишка, а? Именно – на облото си коремоподобно съкровище!

Няма по-голям аграрен кеф от това да барабаниш лятос с кебапчеподобните си пръстенца по рунтавото стабиляшко шкембе – факт!

Ако някой ден си намериш гадже, ако после станат сериозни нещата и ако тя забременее, винаги можеш да се пробваш да гониш корема й по размери с прогресирането на бременността й и твоята биропоносимост! (Казахме „ако“, не „като“ - стой спокоен!)

Размерите винаги внушават страх – пробвай да качиш килограми не само на коремище, а и цялостно. При възможност, пробвай да поблъскаш здраво във фитнеса и после ще изглеждаш като чудовище – няма да има нужда да се разправяш при спор, сами ще бягат!

С голям корем имаш най-доброто извинение да си чревоугодник – нагъваш когато и каквото си пожелаеш с обяснението, че трябва да поддържаш внушителните си размери!

Винаги можеш да използваш репликата: „Под голям камък голяма риба се крие!“.

men.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар