Шокиращи,пикантни,скандални новини ....

Как да запазим сексуалната тръпка през зимата

Шушоните в комбинация с вълнен пуловер и една камара дреху отдолу не е най-възбуждащото облекло

Най-сетне заваля сняг и при нас. Време беше. И както знаете, зимата е идеалният сезон за романтични изненади, почивка в някоя усамотена хижа с любимия и, разбира се, подаръци.

Но как да запазим добрите отношения както в леглото, така и извън него? Доказано е, че през зимата рязко спада желанието за секс. Може би шушоните в комбинация с вълнен пуловер и една камара дреху отдолу не е най-възбуждащото облекло. Какво да правим, за да подържаме сексуалното си желание винаги на макс, а и да ни е топличко все пак?

Отговорът на този въпрос е много лесен, а и не изисква кой знае какво. Вместо да посрещнете любимия си, облечени в огромен развлечен пуловер на най-малко 10 години, сложете нещо по-прилепнало, но също толкова топло.

През зимата намалява и желанието ни да поддържаме косата и грима си идеални. Мокрото време допринася за рошавите ни прически и чат-пат размазания ни грим. Та вместо да се мажете с кремове и да плачете на рамото на гаджето ви за последната ви пъпка, отделете малко време за външния си вид. Постарайте се и той задължително ще забележи това. И най-важното – и при най-малката наченка на слънчице, излезте навън. Порадвайте се на лъчите и сами ще видите как настроението ви ще се покачи.

Автор: Ани ПЕНЕВА

Няма коментари:

Публикуване на коментар