Шокиращи,пикантни,скандални новини ....

Как да станеш звезда в БГ?


България е сигурно страната с най-много „звезди“ от глава на населението. И понеже всички искат да са „извьестни“ и да ги дават по „тиливизията“, решихме да дадем няколко практични съвета:

Пусни си порно-клипче

Вместо да се занимават със сериозна работа, българските предавания (включително и сутрешните блокове) се скъсват да канят неизвестни бастуни, които са снимали как някоя евтиния им хапе пишчицата и обратното.

Участвай в риалити

В България риалити шоутата станаха повече дори от регистрираните политически партии, вероятно защото и двете си приличат – показват шутове, които през цялото време ни забавляват. Участието в една такава мега простотия ти гарантира известност в рамките на няколко дни (до седмица).Кандидатирай се

Дори да се кандидатираш за шеф на кенефа в парламента, в българската политика винаги има място за още едно недоразумение. Яне Янев е абсолютният пример за това – тъпото е, че в политиката обикновено влизаш чист, а излизаш хомосексуалист и то с оцапана уста.

Влез в кабеларка

Има толкова жадни за сеир и простотия български кабеларки, че само трябва да се разтърсиш няколко минути. Ако пък днес е щастливият ти ден и Луната е в Скорпион, а ти си Везни, като нищо да те вземат например да им водиш Сутрешния блок.

Пусни се във Vbox7/Youtube

Може и да нямаш какво да покажеш и да си лишен от каквито и да било таланти – това не е проблем. Важното е да имаш камера на телефона си и да си достатъчно малоумен да пееш на фалцет безумна комбинация от думи, докато подскачаш некоординирано като скопен заек-албинос.

Стани фолк-звезда

Тук трябва да признаем, че мъжете са дискриминирани по полов признак, защото за разлика от съседна Гърция, при нас фолк дивите са предимно жени. Нищо не ти пречи обаче с малко повече хъс да сложиш едни цици и да клъцнеш кълбетата, за да изтънее гласчето точно толкова, колкото е необходимо.

Играй футбол!

Няма никакво значение дали отборът, в който играеш, е във В група и не си получавал премии от началото на годината. Важното е да излъжеш някоя нискотиражна фолк певачка, чийто хонорар за секс услуги е по-висок в пъти от този за музикално участие.

men.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар