Шокиращи,пикантни,скандални новини ....

Как да навиеш лесбийка за секс?


Никаква идея нямаме. Решихме просто да поразсъждаваме по въпроса, защото на всеки от нас поне веднъж му се е искало лесбийка да му опърди кайсиите.

Доведи друга жена

Ако кандардисваш женолюбка да прави секс с теб, най-сигурният начин тя да склони е, ако знае, че в леглото ще има бонус – секси блондинка, която ще спечели за награда, след мъчението, преживяно с теб.

Плати й

Това, че една жена не харесва мъже, не означава, че не е меркантилна. Просто предложи прилична сума, която не е за отказване и си прекарай една нощ с жена, която ще пипа пениса ти с отвращение и през цялото време ще си мисли за една сочна вагина и чифт яки цици.



Рекламирай си езика

Ако има нещо, което гинекофилките не умират да преживеят, то е класическото е*ане с пулсиращия х*й и литър топлата сперма за финал. Нищо обаче не може да ги откаже пред порция добър език върху зажаднелия за орални ласки клитор!

Л-връзки

Последователките на Сафо са като всички жени – те също имат интимни връзки, но с жени. Което автоматично изключва вероятността да готвят мусака, да перат миризливи чорапи и посрани гащи и да гледат принудително мачове. Обещай й номера на яка би-кака и тази ще направи всичко за теб!



Напий я

Нали знаеш, че пияната жена е като прахосмукачка – бучи много, но засмуква всичко, което види по пътя си. Лесбийка или не, ако е пияна, така ще ти засмуче оная работа, представяйки си я за пораснал клитор, че накрая може и да повърне върху него.

Бъди много внимателен!

Ако искаш да чукаш жена, която харесва жени, вероятно мъжкарския поглед, големите бицепси и басовия глас няма да я впечатлят. Без да се държиш като пеперудко, бъди по-обран и използвай цялото красноречие, на което си способен. Току-виж решила да получиш утешителна награда.

men.bg


2 коментара:

  1. Да не се заблуждаваме- няма лесбийка, която би предпочела твоя пенис, пред клитора на някоя себеподобна, така както аз не бих предпочела клитор пред пениса на мъжа ми, ако ще предложената сума да е неприлична. В най-добрия случай опитай се да навиеш някоя Би, но пък от друга страна най-лошото, което може да ти се случи, е да бъдеш изтупан от група агресивни лесбийки (в случай, че не е дошла сама в бара):)

    ОтговорИзтриване
  2. пияната жена е като прахосмукачка – бучи много, но засмуква всичко, което види по пътя си

    ОтговорИзтриване