Шокиращи,пикантни,скандални новини ....

Toп 10 на модните тенденции в секса

Сексът отдавна не включва само мисионерска поза и като всичко е подвластен на модата. А модерно в момента е:

1. Секс-медитация

Част от т. нар слоу (slow)-движение, Никол Дейдън е създателката на Движение за бавен секс. В нейната терапия в Сан Франциско участват мъже и жени, чиято цел е да постигнат нирванa чрез въображаеми откровено еротични сцени. Те искат да открият най-потайните ъгълчета на удоволствието, да контролират оргазма и да се научат да удължават сексуалните си усещания.

kama_sutra

2. Манджа с пипер.

Любовта минава през стомаха и ако имате път до Франция, посетете Cook-dating на майстор-готвача Фредерик Чесно. Още като студент майсторът забелязал, че между доматите и бифтеците често хвърчат искри, разменят се усмивки и се разлива съблазън.

LAtelierdeFred

В L'Atelier de Fred имате два часа сами да сготвите и един да дегустирате приготвеното с останалите постители.

3. Само за момент!

Живеем в забързан свят. От 2009 г. досега, срещите в клубове за запознанства, в които „срещата" продължава 4-7 минути (според правилата на клуба) набират популярност. Идеална половинка едва ли ще срещнете, но човек за флирт- определено.

4. На сцена.

Самотни японски студенти създадоха нещо, което бързо се разпространи като мода в Япония и САЩ. Air Sex е еротично шоу- състезание, в което напълно облечени хора имитират секс с невидима партньорка. Целта естествено е забавление, а не възбуда, но е факт, че шоуто се посещава от стотици хора.

AirSex

5. Личен треньор.

Личен сексуален треньор или любовен гуру- както предпочитате, се грижи със съвети и упражнения за секс-формата на клиентите си. Професията набира скорост в Индия и САЩ, а за по-любопитните: не, той не предлага интимни услуги.

6. We are the VIP.

Помните ли коженият бич с диаманти, който Лейди Гага подари на Бионсе? А диамантеният вибратор за 1 милион долара? Хипербогатите полудяха по секс-играчки от скъпи кожи с кристали Swarovski, диаманти и какви ли не скъпоценности. В секс-индустрията се появи лукс и той е само за хора с много, много, ама много пари.

VIP-vibrator

7. Достоверен източник.

Чудите се дали ви бива в леглото. Към новия iPhone има и приложение Passion. Натискате копчето, а той следи всяко ох и ах на любовните ви утехи, всяко движение и разбира се-колко време трае всичко, а накрая ви дава и достоверна оценка- от фантастично до унизително.

iphonepassion-app-sex-rating

8. Догинг.

Някои обичат да гледат, други- да ги гледат. Британците например полудяха по dogging. Както сме писали името идва от това, че хванатите не по бели гащи, а просто без гащи двойки в паркове и градинки, най-често обясня1ват в полицията как извели кучето... и така...просто се случило... дори когато няма никакво куче.

9. Деликатес.

Цяла компания на име Bijoux Indiscrets се е заела с производство на атрибути, позволяващи ви точно да възпроизведете сцените от Девет седмици и половина. Като например да начертаете по тялото си маршрута, който партньорът ви да измине с език докато стигне заветната цел със специален ароматен еротичен маркер.

10. Горещ лед.

IceCreamists създаде цяла серия сладоледи с еротични и смели вкусове. Sex Pistol например има ефект на виагра. Сладоледите са достъпни само за пълнолетни и само по една порция- за да се предотврати масова оргия по улиците на Лондон.

sex-pistol-icecream

Няма коментари:

Публикуване на коментар