Шокиращи,пикантни,скандални новини ....

Най-голямата ти секс-мечта?


Всеки, дори и най-големият чекиджия, от време на време си позволява да фантазира страшни перверзии, които най-вероятно никога няма да се осъществят. Документирахме най-популярните:

Секс с негърка или азиатка

Всеки десети български мъж мечтае за супершироката пичка на някоя шоколадова кака или за ултратесния пичок на някоя свенлива азиатка. Ние, субективно погледната, май се класифицираме към втория тип.

Да чукам порноактриса!

Всички знаем, че когато заговорим за порно актриса, имаме предвид дъ уан енд онли Джена Джеймисън. Едно нещо би направило секса с Джеймисън съвършен и това е чаша чист Джеймисън. 12% от нашите биха разпорили от секс коя да е секс актриса.



С майка и дъщеря

Фаталният процент 13 се пада на джентълмените, които с радост биха го подали вагинално на майката, а после биха довършили играта в устата на щерка й. Светът винаги ще се дели на мъже, които се възмущават и такива, които в този момент клатят жените и дъщерите им.

Анджелина Джоли / Меган Фокс

Макар образите на двете красавици силно да се изтъркаха, много мъже все още са склонни да се отъркат в тях (и не само). Всеки шести нашенец с радост би топнал чушката в бурканчето на Анджи, Меги или в краен сличай – и в двете.

Тройка с блондинки

Една пета от пишкоимащите в страната признават, че най-голямата им сексуална фантазия е да чукат две блондинки едновременно, което, откъдето и да го погледнеш, е една нелоша мечта!

Оргия с момичетата от Victoria's Secret

Всеки трети читател на Менбегията тайно лъска меча върху съвършените личица на Адриана Лима, Миранда Кър, Алесандра Амброзио, Жизел Бюндхен, Кандис Суейнпул, Мариса Милър, Дутцен Кроус, Летисия Каста и т. н. и т. н.


men.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар