Шокиращи,пикантни,скандални новини ....

Защо бихме боднали учителка

Днес, 5 октомври, е Международен ден на учителя. Без абсолютно никакво неуважение към даскалите като цяло, решихме да си припомним защо сме имали толкова секс фантазии с учителки!

Престъпление и наказание
Не знаеш кой е написал "Престъпление и наказание"?! Следва наказание! тя ще те върже, почти ще те свършва, ама почти, нали, ще те дразни, ще те пошлябва. Естествено, тук трябва да е с няк'во садо-мазо аутфитче, сещаш се.

Тъпкано
Искаш да си го върнеш на ужасно секси даскалката, която толкова пъти ти е писала кофти оценка? Задната прашка си е достатъчно отмъщение според нас! Ако ти е писала двойки, винаги можеш да използваш два пръста, за да... Да, знаеш.

Авторитет
Изведнъж, след като някой е подшушнал, че като ученик си боднал оная младата г-ца по английски, ти се превръщаш в много куул гай, нали? Ми, да - ако не е огромна или копие на Лейди Гага, доста твоиу съученици искат да й се изредят, но ти вече си го направил, хо-хо!

Бюрото
Малко фетишарско звучи, ама представи си да я опънеш на същото бюро, където те е изпитвала, а? И сега изведнъж се сещаш за онова уж скришно надзъртане, което направи към деколтето й, докато умуваше на дъската над онова логаритмуване на сходящи редици в геометрична прогресия...

Кака
Секси даскалката 100% ще е по-голяма от теб, освен ако не си някакъв дърт закъснял с учението извратеняк. Посланието, което искаме да вложим тук, е ясно: тази, даскалската кака, най-добре ще те отрака!

Оценка
Имаш наистина стабилен шанс да получаваш поне малко по-високи оценки при въпросната дама, ама ако ти е класна примерно, има възможност тя самосиндикално да реши да поговори с някой колега да те изпита, когато закъсаш, и т.н. Наясно си.

Пикли
След като си успял да прилъжеш (надяваме се да е такава) младата си, мегасекси учителка, зарибяването на твои съученички и пички от по-горни класове ще се окаже детска игра, о, ти вършачо!

men.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар