Шокиращи,пикантни,скандални новини ....

Най-много в една жена те дразни...


Попитахме те кое е онова нещо, с което жените по улицата/в кафенето/на работа/в леглото те вбесяват най-често. Виж какво отговори ти и твоите братя по оръжие:

Олющеният маникюр

Оказва се, че когато една жена е с така наречената Хигиена Нулева, това не смущава особено много българския мъж. По-малко от 3 процента са мъжете, които не се кефят на олющен маникюр, спластена коса и косми по циците.

Липсата на цел в живота

Всеки десети наш читател е възмутен от факта, че е заобиколен от жени, които нямат никаква цел в живота, освен да обикалят заведения, да трошат пари, да чупят пишки и естествено, да носят чанти Louis Vuitton.



Маниерността

13. Това е процентното съотношение на пичовете, гласували на сайта, които най-много се вбедясават от жестикулярните префърцунвания на чупки в ханша, перене на ръце, лицемерни превземки и звукоизвличания в най-високия регистър.

Празният поглед

Гледаш я хубавка, мила, сладка, руса, а в очетата празно като супермаркет по комунистическо. Всеки шести българин е потресен от празния поглед на девойките, който може да бъде напълнен само със сперма и то по погрешка.

Чалга-стайлингът

Всеки пети мъж у нас признава, че няма нищо, което така да му избожда очите както тигровите полички и клинчета, мрежестите чорапогащници, латексовите ботуши, огромните колани и оскъдни камизолки с пайети, джуфки и едно кило брокат.

Евтиното държание

Почти 40 на 100 от читателите са категорични в едно – няма жена, която да е по-отблъскваща от тази, която се държи по-евтино от проститутка на Околовръстното, която днес е на промоционални цени, защото е в мензис.

men.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар