Шокиращи,пикантни,скандални новини ....

Би ли боднал колежка?


Колежките са онази част от работния процес, която прави труда по-лек, обяда по-вкусен и могат да вдигнат палатката ти за части от секундата. Попитахме те как ти подхождаш към женското съсловие в офиса. И разбрахме:

Там само шефът се урежда

Едва 3 процента от работещите с жени български мъже са на мнение, че те нямат шанс да боднат готината колежка, защото за нейната митница пропусквателен лист има само ръководното лице. Не сте прави, момчета!

Нямам колежки, само кочове сме!

За съжаление има една угнетена мъжка част от българското общество (7,4%), където женското отсъствие е осезаемо, а присъствието – повече от наложнително, за да не се прибегне до онзи краен вариант в затворите.



Не, защото всичките са крокодили!

Не са малко офисите в страната, където мъжете, работещи в офиса гледат на жените в офиса като на земноводни влечуги от поречието на река Нил. За такива сигнализира всеки десети офисен служител у нас.

Не си вадя оная работа, където си вадя хляба

Мъже с принципи, мъдрост стара почти колкото света! Всеки шести пич у нас, работещ в компанията на знойни каки успява да устои на изкушението, защото следва желязното правило никога да не смесва личното с професионалното.



Не само бих, аз вече съм бодвал

Всеки пети читател на Менбегията пък споделя, че му задаваме въпроса с известно закъснение, тъй като той вече, на един по-ранен етап, е заравял кокалчето си в двора на своя добре изглеждаща съкилийничка.

Естествено, дори и по-грозничките!

Куцо, кьораво, сакато, що е с дупка, все е злато! Към тази житейска философия се придържат цели 42,2 процента от нашенците, признавайки, че не делят колежките си на хубави и грозни, а на дащни и по-малко дащни.

men.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар