Шокиращи,пикантни,скандални новини ....

Не прави това, докато клатиш!


Няколко неща не бива да допускаш по време на съвкупление, за да ти се отвори парашута поне още веднъж със същата маца. Кои са те ли? Виж!

Чорапите

Митове и легенди се носят за чорапите, мъжете и секса. В класическия вариант те са бели, хавлиени и смърдят на пор-парясник. В модерния те са черни, копринени и леко понамирисват. Избягвай и двата! Ей така, за да си готин!



Операция "еякулация"

Дойде ли време да изпразваш маркуча, трябва да знаеш, че е редно да попиташ Мадам Бовари къде можеш да свършиш! Не си прави експерименти да свършваш в устата (или вагината й), ако предварително не си получил оторизация за това!

„О, да! Страхотна си!“

Всякакви пъшкания, охкания и стенания, които по децибели и дължина на звуковата вълна надминават в пъти нейните са абсолютно противопоказани! Ако пичката е добра, възнагради я подобаващо с царевичния кочан и избягвай похвалното слово! Не си на манифестация!

Фетиши

Ако обичаш простатата ти да бъде стимулирана, мацката да носи латексови гащи или да я гледаш как пишка, не можеш да изявиш претенции по време на сексуването. Това се прави преди самия сеанс, ако изобщо после има такъв!



На сила хубост...

Безнадежден фен на свирките си (като всеки нормален мъж) и понякога имаш навика да й натискаш главата към оная си работа! Ако не искаш някой ден двете ти топки да останат самотни (или да полетят барабар с чепа), проявявай елементарен респект към крехката й еманципираност!

Грубо

Да, има жени, които буквално обичат да бъдат изкъртвани от секс, но така или иначе повечето държат да си джентъл. Един приятел веднъж така без да пита ръгнал инструмента си в шоколадовата фабрика на една мацка без да я пита. За награда тя го помолила да свърши в устата й и изплюла всичко в лицето му! Гадно, а?

men.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар