Шокиращи,пикантни,скандални новини ....

Как да я вкараш в леглото, без тя да разбере


Има жени, за които знаеш, че не биха те пуснали по никакъв начин под завивките с тях, ако сам не се намърдаш най-нахално там. Виж няколко интересни предложения как да стане това:

Направи се на гейчок

Отиди й на гости, сподели й съкровената си тайна и й предложи да я сплетеш на плитки, докато клюкарствате върху спалнята й. Тъкмо когато тя казва: „Жалко, че си гей! Имаш всички данни да си мъжът-мечта“ хвани ръката й и я постави върху вече натопорчения малък Гошко.



Настинка

Трябва ти само да се научиш да кашляш подобаващо и да можеш да кихаш звучно. Останалото, както казват, са подробности. Кажи й по телефона, че не можеш да мръднеш от дивана и с най-сърцераздирателния тембър, на който си способен й кажи, че би било много хубаво, ако дойде да те види.

11:45

Знаеш, че живее сама и си проучил, че към настоящия момент никой не иска да я чука. Освен ти. Една червена роза, бутилка бяло вино (+кутия бонбони) и звъниш нагло на звънеца. Тя отваря вратата по ефирна нощница – гласи се да си ляга, ти се озъбваш до уши, така че да види поне две пломби! Готово!

Изненада!

Все още между вас не са припламнали искрите на изпепеляващата любов (даже напротив), но мацката ти е гласувала доверие да й поливаш китките, докато отсъства през уикенда. Чудесен момент да се намърдаш под чаршафите. Трябва само да смотолевиш, че толкова си бил уморен, че без да искаш си задрямал...



Навехнат крак

Ходил си да разцъкваш топчето с момчетата и в даден момент си си прецакал крака. Идеален момент да го избиеш на съчувствие, за да й обясниш как всичките ти приятели са се оказали идиоти и никой не иска да ти помогне да си измиеш чиниите и да си оправиш леглото (освен може би тя?).

Докато спи

Един от най-яките варианти да се окажеш в леглото й, е да се намърдаш в него, докато тя спи. Два плюса: Първо – ако снощи е прекалила с алкохола, можеш да я убедиш, че цяла нощ сте се вихрили. Второ: сутрин либидото като цяло е доста високо, така че имаш реален шанс денят ти да започне подЕбаващо!

men.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар