Шокиращи,пикантни,скандални новини ....

Тя те буди за секс!..


25% от жените умишлено събуждат мъжете си през нощта, защото те все още не са заспали. Това сочат данните от специално изследване във Великобритания. Това хубаво, ама поне една свирка няма ли за компенсация?

Според проучването на мъжете са достатъчни само десетина минути за да потънят в съня. На жените в повечето случаи е необходим близо час. И точно поради тази причина се наблюдава явлението - "ревнива дама". В желанието си да го събудят жените най-често се обръщат шумно в леглото, "случайно" изпускат някой и друг предмет или пък направо включват телевизора и осветлението в спалнята.

Всяка десета жена признава, че е готова да се прави на откачалка само и само да го събуди и много често си позволява и да го пощипне. "къде?!", питаме ние, ама никой не ни отговаря...

"Доста неприятно е да виждаш как твоя любим спи като заклан, а ти се чудиш какво да правиш", каза представител на "Silent night" - компания за производство на легла, която поръча изследването.

Много често обаче се стига и до разправии и напрежение, се казва още в изследването. По-възрастните предпочитат да подбутнат партньора си, а по-младите избират дистанционното на телевизора за да "предизвикат внимание", се казва още в изследването.

Нали знаеш как да подскажеш на твойта как точно да те събуди?

Няма коментари:

Публикуване на коментар