Шокиращи,пикантни,скандални новини ....

Как да изглеждаш добре гол


Не, ние не искаме да те виждаме гол! Помни го! Ама все пак не е зле като се подготвяш за креватен спорт, да не изглеждаш като разплут чичко! Ето как:

Тренировка

Мачле, баскет, тичане – винаги можеш да намериш малко време за това, стига да си го поставиш за цел!За половин час 3 пъти седмично ще постигнеш сравнително бързо резултати, а и няма да се смачкаш излишно. Не бъди дебелак (като нас)!

Храна

Съвсем естествено – тялото ти не иска да се тъпче с боб и пръжки при 30-градусови дни! Наблягай на салати, филе, избягвай пържената и мазна храна. Не е трудно. А и няма да се оригваш на 5 минути както... ЪЪЪРРРГГХХХ... сори, както сега.

Косми

С теглото – ОК. Ама ще е доста просташко да се появиш я на плаж, я по разкопчана риза или потник някъде с избуялите ти псевдомачо космурляци на гърдите, по корема, подмишниците, а и, дано не, по гърба! Бръснене, епилация – всеки сам си решава, ама не бъди като саскуоч на плажа. Мадамите не се кефят на такива неща. Хубаво е да се погрижиш и за окосмването на патлаческата област.

Бельо

Никак не се връзва да се счупиш от тренировки, да внимаваш какво ядеш и когато вече тръгнеш да бодваш мацката, тя да тръгне да събува огромните ти чичовски слипове! Избери ластичен, но не стягащ те излишно слип/боксер, едноцветен за предпочитане. Не пести от това – да, на готините марки цените не са ниски, но има защо това да е така.

Тен

Не те врънкаме да ходиш редовно на солариум, но може и да се окаже нелоша идея. Ако имаш онзи симпатичен тен на ръкави от тениска и около врата – ми, не е гот, сори. Особено, когато сложиш тениска с по-къс ръкав и разликата е твърде видима. Шофьорският тен на ляв ръкав също на вАжи.

Хигиена

Мислиш и, че хигиената не се вижда, а само се надушва, нали? Да, ама не. Ако си с бели слипове и... ОК, сещаш се сам. Същото важи и за светлата тениска. Не, че ще стоиш с тях, докато лашкаш щастливката, ама тя неминуемо ще спре зоркия си кифленски поглед на тях!

Тясно!

Не носи убийствено тесни дрехи, като си мислиш, че уж те правят по-слаб. Ще оставят следи по иначе адски симпатичните ти паласки, по шкембето и т.н. Бе, кофти е.

men.bg

3 коментара:

  1. И въпреки всичко, самите гени играят голяма роля.

    ОтговорИзтриване
  2. кво им е на космите по гърба?!?! жените намират за секси да си ги въртят докато спиш и попръц... след 30-те най-готини секунди в своя живот

    ОтговорИзтриване