Шокиращи,пикантни,скандални новини ....

Защо не ти трябват плочки..


Знаем, че нямаш плочки, споко. И ти знаеш, че ние нямаме (или пък имаме някъде дъбоооко под феноменалните бирени шкембета...)! И каквото и да ти говорят разни кифли, в това има много ползи!

Възглавница

Коремът ти не е твърд и ръбест, а мек и удобен, за да положи тя морна главица, след като ти е врътнала свирчок! Ти си удобен, практичен, почти съвършен!

Алтернативен

По плажа се мотат все някакви пичове, напомпани до безумие. Бъди екзотично дебел и привличай мацките с естествеността си! Никога не е трагично да не си помпал по 1000 коремни преси на ден, знаеш! 10-те бирички дневно обаче са си a must do!

Тичане

Как ще потрисаш симпатични сланинки с тия плочки, бе, батьо? Губи се ефекта, ясно ти е. Можеш да накараш някоя мацка да те снима с камера и да й го пуснеш после да го гледа на бавен кадър – ще иска да ти духа с часове! (Макар че не гарантираме..., може да е и с дни!!!)

Диети

Никакви комплексарски диети – без боб, без пръжки, без 11 сандвича с много майонеза и салам за лека закуска! Без бира в 12 вечерта, без тъпчене с каквото ти падне, като се прибираш още пиян... Това не е живот, сори!

Есен

Лятото приключи, сори. Няма къде и кога да показваш плочкообразния си корем, така че бързо връщай шкембето. Другата пролет може пак да се постегнеш, ама като видиш колко е яко да се наливаш с бира ол дъ тайм – надали.

Скука

Лишаваш се от скуката в полза на гъзарското барабанене по шкембето ти навсякъде – по задръстванията в колата, на касата на магазина, докато пушиш... Изобщо не е същото ако си носиш 6-8 плочки на корема, да знаеш!

Камък

Ако се откажеш от шкембенцето в полза на фаянса, никога повече няма да имаш право да използваш лафа „Под голям камък голяма риба се крие!“.

men.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар