Шокиращи,пикантни,скандални новини ....

Няколко причини да набиеш шефа!


Men.bg категорично се диференцира от насилието, но понякога просто няма друг начин. Ето няколко основателни причини да вкараш един токат в зъбите на началника, ако няма, повтаряме, ако наистина няма друг начин:

Дразни те

Сега ще кажеш „че има ли шеф, който да не дразни?“ и тук естествено ще отговорим отрицателно, но има моменти, в които гадното копеленце минава всякакви граници. След юмрука в зъбите и шута в топките можеш да се върнеш на работното място, все едно нищо не е било...

Мислиш да напускаш

Идеалният край на една работа завършва или със секс или с бой. И понеже сексът в офиса почти винаги е мираж (заради крокодилите по бюрата), след като сипеш доволна порция бой на шефчето, усмихни се под мустак и слез по стълбите, свирукайки си.



Чука любимата ти колежка

От известно време точиш зъби, сънуваш мокри сънища и лъскаш бастуна на снимката на яката кака в офиса, а онази гад – шефът най-редовно си я клеца на бюрото като дори не й поставя нещо меко под главата да не й убива, докато се мандахерца! Бой!

Мисли да те уволнява

Така и така вече се шушука в офиса, че скоро някой ще го изплюе шайбата и това най-вероятно ще си ти, нищо не ти пречи да прибавиш към иначе немалкото причини за уволняването ти още една!

Псува те на майка

Няма прошка за онзи, който оскверни образа на майката, ако ще да е престолонаследника на Монако или братовчед на някой дупнишки автоджамбаз! Щом може да пожелава вагината на майка ти, ти пък можеш да пожелаеш да му строшиш носа с един удар.

Иска да те люби

С други думи се е оказало, че шефът, който се прави на голямата работа пред останалите ти е вкарал офертата да прободеш флатулентора му с любовния си меч и не стига това, ами има наглостта да те шляпва по задника от време на време. Шут в гъза ще го откаже временно от идеята да проникнеш там.

Men.bg

1 коментар: