Шокиращи,пикантни,скандални новини ....

Най-големите секс инциденти


Немският вестник Билд класира 10-те най-големи куриоза по време на секс, документирани по действителни случаи. Men.bg разказва за тях и предупреждава - Не прави това нито вкъщи, нито където и да било:

Секс с таралеж

33-годишен мъж от Сърбия е свършил раздран х*й в болница, след като се опитал (и донякъде успял) да прави секс с таралеж. Някакъв псевдолечител му казал, че сексът с таралеж ще увеличи потентността му. Остава неясно как точно е успял да проникне в таралежа и как е разбрал пола му.



Кукла във вагината

13-годишно момиченце от САЩ било прието в болница с болки в стомаха. След щателен преглед, гинекологът открил цяла кукла Барби във вагината му. То се опитвало да се самозадоволи, когато Барби внезапно било засмукано от вагинален вакуум и не излязло повече.

Стол на крак в задника

Мъж от немската провинция Бранденбург бил приет по спешност с 20-сантиметров крак на стол в задника. На лекарите той казал, че случайно се нанизал на него. Всички веднага му повярвали.

„Горяща" вагина

Американка се оплаквала от жестоко горене в областта на вагината. След откровен разговор с лекаря станало ясно, че батериите на вибратора били окислени, в следствие на което киселината се разнесла по гениталиите й.

Вибратор в ануса

Германец от Мюнхен използвал вибратор да стимулира G-точката си, но нещеш ли, задникът му засмукал проклетата машинка. Той чакал 2 дни, докато батерията му се изтощи и едва тогава, срам - не срам, отишъл на лекар.

Пу*ка на дървото

80-годишен пенсионер си издълбал и оформил дупка на едно дърво, да прилича на вагина. Една сутрин бил намерен мъртъв гол до дървото. Оказало се, че от търкането си срязал оная работа и умрял от кръвозагуба.

Счупен х*й

Мъж и жена от Холандия правили секс, въпреки че жената била вече в деветия месец. Когато жената се опитала да седне отгоре му, тя се оказала леко тежичка и му счупила пениса. Наложила се спешна операция.

Източник: Men.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар