Шокиращи,пикантни,скандални новини ....

Когато се напиеш сам вкъщи...


Знаем, че понякога те избива на битово пиянство – ракийката, салатката, у дома, на спокойно! Въпросът е какви ги вършиш в такива величествени моменти!

Почти половината от отговорилите на анкетата, 46.29%, си признават, че никога не пият сами! Независимо от мястото и времето те винаги са в компания, а съответно имат кой да ги носи и на кого да казват „Уважа'ам та мноу!“.

Джиткането на игри на компа след стабилно поркане е приоритет на 14.16%. На нас ни се е случвало да заспим, докато шофираме на NFS с 220 км/ч, ама това отдаваме на магическата сила на кайсиевата ракия!

Нали го знаеш тоя номер – започваш да звъниш на авери, за да им кажеш колко ги уважаваш и обичаш? И това в 3 през нощта, ъф корс. Ура за тия 10.19%, които се кефят да тормозят приятелчетата си.

Много често ни се случва да се напием като охранени свине, а после да захъркаме пак като такива! Цели 9.50% от гласувалите на анкетата ни са отговорили, че правят същото, хвала, бре!

Порно, баце! Това си е истината – да се наковеш, като предварително си дръпнал някое качествено лесбо порно, а после да си удариш 1-2, докато го гледаш! Браво на тези горди 8.98%, които се радват практически на тази идея!


5.53% обаче избират друг филм, който не е порно. И в това няма лошо – за какво иначе са създадени малоумните комедии?

Пиянският глад, знаеш, е страшно нещо! На сутринта ще ти е тежко, гадно и подпухнало, но сега искаш да изядеш цял вол и сериозно се замисляш къде ли има волове наблизо! Атакувай хладилника смело, не си сам – 5.18% от читателите ни действат по същия начин!

Най-скромните 0.17% обичат пиянското забавление да звънят на звънците на всички съседи посред нощ. Ако си сигурен, че въпросните комшии няма да викнат ченгета, нямат бухалки и не са запалени билдъри, всичко е ОК!

Няма коментари:

Публикуване на коментар