Шокиращи,пикантни,скандални новини ....

Лейди Гага се чуди - хомо или хетеро?


Причината певицата да не е взела това трудно решение са нейните родители и страхът, че ако се "окаже" лесбийка, семейството й ще се отрече от нея.

Фурията Лейди Гага, която не изпуска момент да изкаже възхищение към хомосексуалистите, е загрижена за собствената си сексуалност. Екстравагантната певицата е притеснена, че ако демонстрира симпатии и влечение към същия пол, родителите й ще се откажат от нея.

"Католическото семейство на Гага е твърде консервативно, за да приеме такива дръзки сексуални отношения у собствената си дъщеря", коментира близък на семейството.

"Лейди Гага е несигурна дали да бъде с хомо или хетеро. Също така я е страх, че ако избере да е лесбийка, техните ще се отрекат от нея. Майка й винаги е вярвала, че дъщеря й като порасне ще се задоми с умен и красив мъж. Това ми се струва съмнително, тъй като Гага се страхува от любовта не защото ще се опари, а защото ще се влюби именно в жена.", сподели близък на певицата.

Преди около месец, 24-годишната Лейди, чието истинско име е Стефани Германота, сподели пред медиите, че да бъдеш обратен означава, че си роден по този начин.

"Съществуват транссексуални жени и мъже от край време, но изведнъж, когато тези хора се откриха пред света, ги заклеймихме, че са болни и умствено отровени. Да бъдеш различен, без значение дали става въпрос за хомо, хетеро или транс, означава че си роден по този начин. Никой не може да те накара на сила да бъдеш такъв, какъвто не си." заяви Гага пред "LOOK".

lifestyle.bg

SHOCK NEWS

Няма коментари:

Публикуване на коментар