Шокиращи,пикантни,скандални новини ....

Внимание, блондинка на волана!


chego-hochet-mashinaЦветът на косата влияе на шофирането, твърдят психолози.

Когато видите, че шофьорът на приближаваща ви кола има огненорижи коси, бъдете особено внимателни, съветват учените. Защото именно хората с рижи коси са най-импулсивните и нервни, а следователно и опасни, шофьори. Най-добре са им отстъпите пътя и да се запасите с търпение.

Що се касае до чернокосите, изследването показва, че те са склонни към сдържано, премерено и акуратно шофиране. Но те никога няма да ви отстъпят пътя, няма да проявят съчувствие към околните, имат смътна представа от клаксона на автомобила- просто, защото нищо извън тяхната собствена кола не ги интересува. Ако обаче нарушите правилата, отнемайки им предимството, вероятно ще установите, че сте събудили истински вулкан от гневни емоции.

Общоприето мнение най-вече за блондинките, е, че просто не трябва да получават книжка. Всъщност русите хора, при всичките си недостатъци, са най-малко индивидуалисти на пътя, показва проучването. Те са най-склонни да ви отстъпят предимство или да се извинят усмихнато за своя грешка. А дали зад привидната разсеяност не се крие истински Шумахер, просто няма как да разберете...

utre.bg

SHOCK NEWS


Няма коментари:

Публикуване на коментар