Шокиращи,пикантни,скандални новини ....

Младокът Галкин строи за любимата си баба Алла палат за 40 млн. евро


Любов необяснима! Максим Галкин, който е с петилетки по-млад от Алла Пугачова, й вдига палат за 40 млн. евро. Той е близо до Звенигород, в селцето Грязь (кал). Шестетажната сграда е от червена тухла, мрамор, с подземен гараж за четири коли. Край двореца има две къщички за прислугата.

В пределите на имението има оранжерия, където за Алла ще се отглеждат пресни плодове и зеленчуци, и зимна градина, където двамата с Галкин да отдъхват и да се държат за ръце. За вътрешната подредба се очаква да хвръкнат още 30 млн. евро.

По заръка на Галкин интериорът е издържан в английски стил. Максим искал стаите да са във викториански стил и е поръчал антикварни мебели. Спалнята е на последния етаж, с италианска гарнитура и креват с балдахин. Догоре се стига с асаньсор и по вита стълба за 100 хиляди евро. Отделна стая е запланувана за певицата, която е в червени тонове.

Последната приумица на Максим е да обзаведе една от стаите в арабски стил.

1 коментар:

  1. Любов. А ИСТИНАТА Е, ЧЕ Ала след платичните операции изглежда добре, а Алкин ( както наричат на шега Галкин) доста получи от Алочка.Сега спокойно си играе хазарт и си твори. Все пак Филип беше по-готин от Алкин и като глас и като артист и като присъствие

    ОтговорИзтриване