Шокиращи,пикантни,скандални новини ....

Аксиния: Не съм за блондинка..

Феновете на родната поп музика избраха Аксиния за принцеса на жанра. Тя е от красивите хора, които събират погледите - на сцената, на корицата на списание, в лустросана кръчма или в "Денсинг старс 2" по bTV. Защото спазва вечното правило, че една жена винаги има нужда да бъде различна.

Да влиза в различни кожи не е привилегия само на артистите, твърди тя. Когато обаче си в голямото шоу, задължително трябва да има провокация в това, което носиш. Перфектната визия е от условията за успех в развлекателната индустрия. Автентичната жена обръща внимание на външния си вид, вълнува се как изглежда в очите на обществото и се стреми към собствен стил, убедена е младата дама.

Аксиния не е маниак на тема точност, въпреки че е зодия Дева, и затова часовникът за нея е супер готино бижу. Отмерването на времето е ария от друга опера. "Какво да правя, много съм разсеяна", извинява се чаровницата, поглеждайки своя прекрасен "Шопар". В подобен момент всеки мъж със сигурност е готов да й прости.

Но и без мениджмънт на часовете госпожицата е самото летящо щастие.Защо ту е блондинка, ту е брюнетка? Може би мъжете смятат, че русокоските са леко ефирни или просто тя харесва този начин на себеизразяване?"Честно да си призная, не забелязах особена разлика в отношението на силния пол към цвета на косите ми. Митът, че господата са луди по блондинки, никак не е за пренебрегване. Но въпреки това мен май по ме харесват с тъмна прическа. Как можа от фатална брюнетка да станеш мяу мяу мадама, критикували я приятели.

Аксиния признава, че медийният й образ доста се разминава с реалния. В живота е рязка, дори серт и агресивна в поведението си и няма нищо общо с лигавия гушкащ тип.

Гардеробът й като на всяка певица е пълен с екстравагантни дрехи. Но не е задължително да са ужасно скъпи, за да са супер, твърди тя. Малката й тайна е, че може отвсякъде да си намери страхотни неща при това на цена 10-20 евро. На фона на "Версаче", "Прада" и "Диор" пак можеш да бъдеш облечен впечатляващо и с неизвестни марки.

Въпреки че признава: улица "Сент Оноре" е любимият й тур. Не случайно от Париж винаги се прибира с много свръхбагаж. "Ако марката е някоя на пазара, задължително я има там. Знам и магазинчета, които предлагат само една бройка на много добри цени. Същото важи и за Лондон." В Мадрид пък се гмурка в морето от обувки, невероятна индустрия. Цените на "Манго" например са два пъти по-ниски, отколкото тук. Виена също предлага тоалети, които са истински елегантни и много качествени.

Рокли срещу панталони не се конфронтират, а си поделят равностойно място в гардероба. Дори през зимата носи минижупи. Най-любимата й малка черна рокля е на "Шанел". До нея на закачалките гордо са строени още над 20 модела от жанра - до и под коляното, със и без презрамки, със и без ръкави, дори с един.

Стряскащо високи ботуши или обувки с джувки с котенца по тях са сред малките й греховни фешън страсти. Препуска на абсолютно ниски патъци или се кипри токчета 15 см. Много харесва Вивиан Уестууд. "Обичам много демо стайла - меченца с дупки на очите, които могат да служат и за вуду магия. Малко са депресиращи, но много сладки."

Последната й любов между чантите е на "Ив Сен Лоран" от Париж. Веднага става нейна. Аксиния е на границата между детството и младостта и все още й е останала онази вкусна тръпка на малкото момиченце към ранички мечета, зайчета, овчици. И сега можете да я видите спортно облечена, развяла красивите си коси и метнала на гърба си подобно другарче.

"Опитвам се да свикна с мисълта, че времето лети много бързо и раничките мечета трябва да бъдат заместени с нещо по-дамско."
Може да е на 23, но това не й пречи да харесва диамантите. Все пак са приятели на всяко момиче. Има две колиета.

"Една жена може да си позволи да не носи часовник, но за един мъж това е част от визията. Не харесвам мъжете с ланци, пръстени, обеци. Може би единствено халката бих понесла на бъдещия си съпруг."

Красавицата има още една слабост - ръкавиците. С пръсти или без, плетени, с пайети, блестящи, ламени. И това не е мода, а въпрос на вкус. И успява да ги съчетае с малки шапчици за зимата. Или с ушанки с много пухчета. Колкото до аксесоарите - те нямат край. Диадеми, обеци, колиета, гривни, а през лятото и на глезените и пръстени на краката.


http://www.standartnews.com/

Няма коментари:

Публикуване на коментар