Шокиращи,пикантни,скандални новини ....

Не я докосвай!


На гости, на работа, даже на родителската среща на детето си сте заобиколени от прелестни създания. Колкото и вълнуваща да изглежда обаче кратката интрижка с тях ще ви излезе през носа. Въпреки това вие се надявате, че ако отношенията ви се задълбочат, всичко ще си дойте на мястото. Дали?

Сложили сме ви на тепсия няколко типа жени, с които е най-добре да си нямате работа. В 90 процента от случаите те ще ви донесат повече неприятности, отколкото удоволствия. Съвсем наясно сме, че когато хормоните се развихрят, разумът си взема отпуск. Затова ето ви няколко варианта за действие, ако хлътнете по:

СЕСТРАТА НА БЛИЗЪК ПРИЯТЕЛ

Дори и не си помисляйте: Както се казва, кръвта вода не става. Заради връзка, която не е ясно колко дълго ще продължи, рискувате да загубите дългогодишен приятел. Между другото проучване на сайта cupidbay.com показва, че 43 процента от мъжете са мечтали да спят със сестрата на свой приятел!

Извинението: Тя прилича на брат си, а брат й е ваш приятел. Това означава, че имате много общо, а това е чудесна основа за връзката ви. Пък ако е по-малка сестра, може и от дълго време да е хлътнала по вас. Е, като оправдание това, както и тези по-долу, звучи нелепо, но нали сте влюбен и съответно по детински наивен.

Какво да правите: Първо се опитайте да покачите рейтинга си в очите на вашия приятел. Кажете му например, че наскоро са ви повишили заплатата. Семейството оказва огромно влияние, когато момичето си избира гадже, а това важи с особена сила за най-близките около нея мъже. Брат й е един от тях. Вероятно вашият приятел би бил най-щастлив, ако сестра му не се среща с никакви мъже, но когато се принуди от обстоятелствата да промени мнението си, вие с вашите стабилни доходи и сериозни намерения може би ще се окажете един от най-добрите претенденти за сърцето й. Винаги обаче се съобразявайте с братските му инстинкти - когато е наоколо, недейте да интимничите твърде много с сестра му, нищо че тя вече ви е гадже.

УЧИТЕЛКАТА НА ДЕЦАТА ВИ

Дори и не си помисляйте: Родителските срещи и без това са доста изнервящи за учителя. Пък какво остава, когато в уравнението се намесите и вие с вашите интимни попълзновения. Учителката разполага с твърде много възможности да съсипе живота на детето ви. Добре си помислете дали си струва рискът!

Извинението: Ако сте самотен родител и не ви остава време за нови запознанства, защо пък да не се пробвате с учителката, която изглежда толкова крехка и уязвима на тези родителски срещи. А и обича децата (или поне така си мислите).

Какво да правите: И без това не разполагате с много време на родителските срещи, затова действайте направо. Осъществете зрителен контакт, а докато разговаряте за поведението и успехите на детето си, споменете, че смятате да го заведете на пицария тази вечер. Съвсем между другото попитайте каква пица обича тя. Този безобиден въпрос ще я „вкара" в разговора и учителката сама ще ви даде информация от личен характер. Първата крачка вече е направена... Гледайте само после да не се наложи по спешност да местите детето си в друго училище.

СТАЖАНТКАТА В РАБОТАТА

Дори и не си помисляйте: Като започнете да се плюнчите при вида на разни 20-годишни стажантки, веднага ще попаднете в списъка на развратниците в офиса. Тази репутация няма да ви повдигне реномето сред колегите. Пък и нали сте чували, че не е хубаво там, където си вадите хляба, да си вадите разни други неща.

Извинението: И двамата работите в една и съща фирма, така че между вас няма някаква огромна пропаст. Идвате и си отивате от офиса по едно и също време, ежедневният ви график е сходен, имате възможност да сте постоянно заедно. А когато дойде времето за сесия и тя поиска да бъде оставена на мира? После ще му мислите...

Какво да правите: Намерете предлог да си поговорите. Никак не е сложно - обикновено такива момичета се радват, когато някой с по-висок ранг в офиса им обърне внимание. Поканете я на кафе, уж за да й обясните как стоят нещата във вашата фирма. В крайна сметка, ако нещата между вас потръгнат, не се опитвайте да криете връзката си - така или иначе ще плъзнат слухове. Опитайте се да внушите на колегите си, че става въпрос за сериозни отношения, а не за някаква краткотрайна похот, и те ще ви оставят на мира.

БИВШАТА НА ВАШ ПРИЯТЕЛ

Дори и не си помисляйте: Класическа ситуация. Но знайте, че няма по-тежък удар за един мъж и той едва ли ще ви го прости. Колкото и близки да сте били! Честито - току-що загубихте един приятел!

Извинението: Нали затова сте приятели - харесвате сходна музика, гледате едни и същи филми, вероятно харесвате едни и същи жени. А щом тя преди си е паднала по вашия приятел, защо да не се влюби и във вас.

Какво да правите: Не си придавайте важност все едно сте победили в битката за сърцето й. Не представяйте нещата така, сякаш между вас и вашия приятел е имало някакво съперничество. По-добре се опитайте да го запознаете с друго момиче. Терзанията по бившата ще го оставят на мира, когато в организма му се повиши нивото на хормона окситоцин - тоест, когато се влюби в друга.

ДЪЩЕРЯТА НА НАЧАЛНИКА

Дори и не си помисляйте: Образно казано, шефът ви държи по-здраво за топките, отколкото всеки друг. А и погледът, който плахо отмествате по време на съвещания, не спомага за реномето ви.

Извинението: По един или друг начин тя е „овластена", а това всява смут в глутницата. Повечето ви колеги не смеят да припарят до нея, така че пътят към дъщерята на шефа е свободен. Пък и самата тя може да оцени високо вашата инициативност и настойчивост.

Какво да правите: Жените ценят високо две качества: силата и самоувереността. Ако мъжът рискува, значи се чувства силен и може да постигне много при опита си да привлече внимание. Не се опитвайте да й направите впечатление с неща, които тя и без това си има. С други думи - не парадирайте с финансови възможности. Напълно достатъчно е на първата ви среща да я заведете на кафене, а не на тузарски ресторант. И най-важното - недейте да благоговеете пред социалния й статус! Само така тя ще успее да се отпусне и да се наслади на вечерта. Пък евентуално и на вас...

И за финал ето още няколко типа жени, които е добре да отбягвате:

- истеричка;

- жена, която преди това ви е била добра приятелка;

- жена, която отдавна е влюбена безпаметно във вас;

- с шефка;

- с известна личност.

.

Няма коментари:

Публикуване на коментар