Шокиращи,пикантни,скандални новини ....

От главата до петите през погледа на мъжете..

Знаете ли колко важно е първото впечатление, което създавате? Според последните проучвания външният вид дава изключително много информация за вас на срещуположния пол. Само за 6 секунди мъжете преценяват какъв човек е жената, която седи срещу тях, пише БГНЕС.
Първите неща, които мъжът забелязва са лицето и косата. Страхотно първо впечатление прави меката и лъскава коса, особено, ако мирише добре. Лицето е другата важна за мъжете част от женското тяло. Повечето изобщо не харесват гримираните момичета. "Може да носи лек грим, но не и да изглежда като маска", споделят те.

Проучванията показват, че мъжете никога няма да разберат значението на женската чанта. "Защо трябва да носят камъни вътре", чудят се половината от тях. "Бъдете по-икономични и оставяйте банята в къщи", казва Артур на 22 г.

Кожата е друг важен фактор дойде ли момента един мъж да си избира половинка. "Харесвам момичета с гладка и светла кожа, това е признак за добро здраве. Преди всичко ме привлича кожата, защото показва отношението на момичето към самата себе си.

Не на последно място мъжете поставят гърдите. "Не можем да лъжем, обичаме гърдите", сподели Рикардо на 28 г., който добави, че усмивката има не по-малка роля. Широката усмивка те приканва да научиш повече за момичето, а това е добре./БГНЕС

Няма коментари:

Публикуване на коментар