Шокиращи,пикантни,скандални новини ....

U2 ще излъчва директно концерта си в неделя в интернет сайта YouTube

hotnews.bg

Ирландската рок група U2 обяви, че предвиденият й за неделя концерт в Роуз Боул, Пасадена, Калифорния, ще бъде предаван директно в сайта за обмен на видеоматериали YouTube.
"Групата искаше отдавна да направи нещо такова", каза мениджърът на U2 Пол Макгинес в комюнике. "Това е идеалната възможност купонът да излезе извън стадиона", заяви той на интернет сайта на групата. "Феновете понякога изминават големи разстояния, за да дойдат да видят U2, този път обаче U2 може да отиде при тях, по целия свят", добави той.

Концертът в неделя, който ще започне в 20.30 часа местно време, 05.30 часа бълг. време, ще може да се види пряко в YouTube от 16 страни /Австралия, Бразилия, Южна Корея, Великобритания, Испания, САЩ, Франция, Индия, Ирландия, Израел, Италия, Япония, Мексико, Нова Зеландия, Холандия/. YouTube се обръща все повече към директно излъчване на различни събития, в рамките на усилията на своя собственик "Гугъл", който го купи за 1.65 млрд. долара през 2006 г., опитвайки се да постигне рентабилност.


Няма коментари:

Публикуване на коментар