Шокиращи,пикантни,скандални новини ....

Райна гадже с танцьора Светльо...

ДВОЙКАТА ЗАСЕЧЕНА КАК ТАЙНО СЕ ЦЕЛУВА ЗАД СЦЕНАТА

КАЛОЯНА ЖИВКОВА, НАДЕЖДА ПОПОВА



Райна, която кърши снага във VIP Dance, завърза любовен роман с колегата си Светльо. Хора от екипа на шоуто вече неведнъж са засичали в интимност влюбените гълъбчета, но те отказват да признаят любовта си пред камерите.

Само преди няколко дни Райна призна, че окончателно се е разделила с дългогодишния си приятел Константин, но твърдеше, че до нея няма нов мъж. Искрата между нея и професионалния танцьор обаче била толкова силна, че тайната трудно можела да бъде пазена повече. „Целуват се и се прегръщат във всеки един момент, в който си мислят, че никой не ги вижда", разказаха за „Монитор" от екипа на риалити формата.

В същото време Райна и Фахрадин Фахрадинов са любимата звездна двойка на форумците, става ясно след бърз преглед на постовете във vipdance.bg. Пилето от Сандански и актьорът от "Забранена любов" стартираха ударно втората си седмица в танцувалното риалити на Нова с резултат от 29 точки, което ги позиционира пети във временното класиране. Оценката е най-високата, получавана от участник до момента. Личният рекорд на отличниците в чарта Анелия Раленкова и Ники Сотиров стигна "едва" до 27 точки за първите три лайфа.

Квартетът на пайнерката с хореографи Светльо и Сашка показа пълен синхрон и класа, които професионалните ансамбли постигат след месец тренировки, а не след 60 часа потене за по-малко от седмица в залата. "Когато подписах договор, знаех, че ще танцувам с професионалист, а не с аматьор - нещо, което се промени броени дни преди старта на VIP Dance. Представиха ми Фери и останах шокирана. Друго си е да те води някой по-опитен, а не човек, който на моменти е по-неуверен и от теб", сподели неотдавна пред "Монитор" Райна. За десет дни плъзгане по паркета нагласата й се промени кардинално, което рефлектира и върху качеството на представянето им. И ако за сапунения герой е на мнение, че е "добронамерен, открит в общуването си с останалите", то специалиста в латиното Светлин определи като "по детски чист и толерантен".

Райна и Светльо интимничат и на сцената на VIP Dance.

monitor.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар