Шокиращи,пикантни,скандални новини ....

И майката на Мехмед от „Перла” идва у нас


Годеницата на Рич от „Дързост и красота” с двойно моминско парти

Г-жа Шереф от „Перла” идва у нас за Best Model of The World 2009, съобщиха организаторите на конкурса. Гюнгюр Байрак-Беричи ще бъде член на международното жури на 22-рото издание на световното състезание за професионални модели заедно с екранния си син Мехмед (Къванч Татлъ) на 11 декември в зала 3 на НДК.

Червенокосата елегантна дама, позната като властната съпруга на Ахмет, с удоволствие приела поканата на Силвестър Лолов, лицензиант на конкурс, още повече през годините неколкократно е дефилирала на сцената на Best model като специален гост.

И докато в турската сапунка актьорите явно са луднали по модата, американските им колеги от „Дързост и красота” се готвят за сватба - жени се Рич. Преди да каже заветното "да" на любимеца на домакините Рон Мос, годеницата му Девин Девазкес успя да стъкми две момински партита. Имението на бъдещото семейство в Камарило се оказало тясно за 50-те поканени ВИП дами, между които двете дъщери на Мос и авторката на скандалната книга „Как да хванеш богаташ” Дона Спанглър, която ще видим у нас през ноември за промоцията на изданието./novinar.net

Няма коментари:

Публикуване на коментар